Surface: veelgestelde vragen

Vind antwoorden op de volgende veelgestelde vragen:

  • Wat zijn de opties voor opslaggroottes?
  • Waarom kiezen voor een Surface RT 32GB/64GB + Touch Cover-bundel?
  • Waarom kiezen voor een Surface RT 32 GB (niet gebundeld)?
  • Waarom een Touch Cover toevoegen?
  • Waarom een Type Cover toevoegen?
  • Waarom een Surface HD digitale AV-adapter toevoegen?
  • Waarom een Surface VGA-adapter toevoegen?

Wat zijn de opties voor opslaggroottes?

Surface RT wordt geleverd in twee opslaggroottes: 32GB en 64GB1. Hoe meer opslag u hebt, des te meer inhoud u op het Surface-apparaat kunt opslaan (zoals apps, muziek, HD-video's, films, foto's, boeken, tijdschriften en documenten). Als u bijvoorbeeld een grote bibliotheek met muziek, foto's en HD-films hebt, of als u veel Microsoft Office-documenten wilt opslaan, is het een goed idee om de 64GB-optie te overwegen. Als u een relatief kleine mediabibliotheek hebt of zelden films gebruikt of koopt, is de 32GB-optie waarschijnlijk beter. Uiteraard zult u na verloop van tijd veel items op de Surface gaan verzamelen, dus bedenk hoe u opslagbehoeftes zich zouden kunnen ontwikkelen en kies de hoeveelheid opslag die het beste bij u past.

Waarom kiezen voor een Surface RT 32GB/64GB + Touch Cover-bundel?

Als u de volledige, kant-en-klare Surface-ervaring wilt, kiest u een van onze speciaal geprijsde bundelopties. Selecteer 32GB- of 64GB-opslag. Elke bundel wordt geleverd met een zwart Touch Cover-toetsenbord, met een achterkant van hoogwaardige microvezels. Touch Cover heeft een uniek uiterlijk.

Waarom kiezen voor een Surface RT 32 GB (niet gebundeld)?

Als u liever de Touch Cover of Type Cover kiest die het beste bij u past, kiest u een Surface die niet is gebundeld met een hoestoetsenbord. Zie hieronder of klik hier voor meer informatie over Touch Cover en Type Cover.

Waarom een Touch Cover toevoegen?

Voeg een van onze kleurrijke Touch Covers toe om uw Surface-ervaring uit te breiden. Touch Cover heeft een dubbele functie: toetsenbord en beschermhoes. Kies uit wit, cyaan, rood of magenta2. Deze Touch Covers geven dezelfde bescherming en productiviteit als de zwarte Touch Cover, maar de achterkant is gemaakt van soepel polyurethaan materiaal.

Waarom een Type Cover toevoegen?

Voeg de Type Cover toe als u de voorkeur geeft aan een meer klassiek toetsenborduiterlijk en het werk snel gedaan wilt hebben. Onze Type Cover is speciaal ontworpen om een klassiek toetsenborduiterlijk te implementeren in een ultradun formaat waarmee u op elke plek productief kunt zijn. Type Cover heeft dezelfde hoogwaardige microvezelachterkant als de zwarte Touch Cover.

Waarom een Surface HD digitale AV-adapter toevoegen?

Met de Surface HD digitale AV-adapter kunt u alles wat op het Surface-apparaat staat, delen met vrienden en familie via HDTV, videoprojectors of andere HDMI-compatibele schermen.

Waarom een Surface VGA-adapter toevoegen?

Deel uw foto's, documenten of presentaties met een groter publiek door de Surface aan te sluiten op een projector, beeldscherm, tv of LCD-scherm met een VG3A-connector.

 

1 GB=1 miljard bytes Geformatteerde opslagcapaciteit is kleiner.
2 Kleuren verschillen per markt.