Gör fantastiska saker.

Det finns inga gränser för vad du kan uppnå med den mångsidighet och kraft som Surface har.

Surface-tillbehör

Val:
Penna och mus

Sats med pennuddar

Välj en pennudd som känns rätt för dig. Välj en mediumudd, som känns som en HB-penna, eller byt till en udd med låg friktion, som känns som en finspetsig penna. Pennuddssatsen är endast kompatibelt med nya Surface-pennan.

Silver

Blått

Svart

Guld

Surface-penna NYHET

Få den bästa skrivupplevelsen med Surface-pennan. Skriv, rita och anteckna i dokument digitalt. Skriv och sudda med naturlig skrivkänsla. Den nya Surface-pennan fungerar med Surface Pro 4, Surface Pro 3 och Surface 3.

Svart

Blått

Cyan

Lila

Rött

Hållare för Surface-penna

Sätt fast pennhållaren på ditt skydd så har du alltid Surface-pennan nära till hands.

Arc Touch Mouse

Arc Touch Mouse har utformats så att den passar handens naturliga form, och den kan fällas ihop när du inte använder den. Ansluts till Surface via Bluetooth. Iögonfallande och elegant.
Ström och dockningsstationer

Surface-dockningsstation

Surface-dockningsstationen förvandlar din superportabla Surface till en stationär dator på nolltid. Anslut bara SurfaceConnectTM-kabeln till din enhet och få tillgång till externa bildskärmar, tangentbord, mus med mera.

65 W nätadapter

Ladda Surface Pro 4 och Surface Pro 3 enkelt och snabbt med den flexibla 65 W nätadaptern. 65 W nätadaptern laddar snabbt upp batteriet och tack vare USB-porten kan du samtidigt ladda en annan enhet.

Dockningsstation för Surface 3

Anslut direkt till din HD-bildskärm, ditt trådbundna nätverk, ljudsystem, fullstora tangentbord och din skrivare med hjälp av dockningsstationen för Surface 3.
Covers

Surface Pro 4 Type Cover med fingeravtrycks-ID NYHET

Långa lösenord hör till det förflutna. Nu kan du snabbt och säkert logga in med ett enkelt tryck. Med nya Surface Pro 4 Type Cover kan du använda Windows Hello på alla Surface Pro.1
  • 1 Kompatibel med Surface Pro 4 och Surface Pro 3 med Windows 10.

Klarblått

Svart

Blått

Surface Pro 4 Type Cover

Nästa generation Type Cover ger dig den mest avancerade skrivupplevelsen på Surface hittills. Det känns och fungerar som ett traditionellt tangentbord till en bärbar dator, med optimalt utrymme mellan tangenterna och en förstorad trackpad för precisionsstyrning.

Rött

Lila

Svart

Blått

Surface Pro 3 Type Cover

Type Cover är ett av marknadens tunnaste tangentbord och förvandlar Surface Pro 3 till en exklusiv bärbar dator.

Rött

Klarblått

Svart

Surface 3 Type Cover

Förvandla Surface 3 till en bärbar dator med Type Cover. Finns nu i nya härliga färger med bakgrundsbelysta tangenter.
Adaptrar

Microsoft Wireless Display Adapter

Visa vad som finns på din bärbara dator, surfplatta eller smartphone på en HDTV eller skärm. Strömma dina favoritfilmer, visa bilder från semestern eller visa en presentation – trådlöst! Fungerar med alla Windows 10-telefoner, surfaplattor och bärbara datorer med stöd för Miracast®, inklusive Surface. Internet behövs inte.

Surface Mini DisplayPort till HDMI AV-adapter

Anslut Surface till en HDMI-kompatibel bildskärm för att visa bilder eller videoklipp på en HDTV. Kompatibel med alla Surface-modeller.

Surface Mini DisplayPort till VGA-adapter

Anslut Surface till VGA-kompatibla bildskärmar eller projektorer för att dela dina bilder, videor och stora idéer. Kompatibel med alla Surface-modeller.

Surface USB 3.0 Ethernet-adapter

Anslut till nätverket med Surface USB 3.0 Ethernet-adapter med dataöverföringshastigheter på upp till 1 Gbit/s - tio gånger snabbare än USB 2.0. Kompatibel med alla Surface-modeller.
Skydda min Surface

Surface skärmskydd

Skydda din Surface från repor, smuts eller hack med det här skärmskyddet som är tillverkat i härdat glas. Fungerar med Surface-pennan.

Det finns för tillfället inga produkter som överensstämmer med ditt sökvillkor.

Inköpsställen