Skype

När du köper en Surface 2 eller Surface Pro 2 får du ett års samtalstid till fasta telefonnummer i över 60 länder och obegränsat WiFi på över två miljoner Skype-hotspots.*

Skaffa Surface, skaffa Skype

  • Få ut det bästa och mesta av Skype – gratis för dig i ett helt år.

  • Du får obegränsad WiFi på Skype och samtal till fasta telefoner på över 60 platser i världen.

  • Med WiFi på Skype kan du ansluta till Internet genom att logga in på över två miljoner offentliga WiFi-hotspots i hela världen.

  • Använd Skype WiFi på flygplatser, hotell, tågstationer och kaféer – du behöver inget kreditkort, bara logga in med ditt Skype-konto.

Skype på Surface – en oslagbar kombination

1080p full HD-upplösning

Du kommer att höra och se dina vänner, din familj och dina kollegor klart och tydligt.

Två kameror

Använd videochatten för att kommunicera effektivt på jobbet och dela länkar, filer och roliga saker med dina kontakter.

Hålla kontakten

Surface-plattan är tunn och lätt, så att du kan ta med den överallt. Håll kontakten med alla som är viktiga för dig, oavsett var du befinner dig.

Erbjudande i paketet

Om du vill aktivera det kostnadsfria Skype-erbjudandet använder du koden som finns i Surface 2- eller Surface Pro 2-paketet.

* Erbjudandet upphör att gälla två år efter köpet. Begränsat till 1 per person. Avgifter för Internetåtkomst kan tillkomma när inte WiFi på Skype-hotspots används. Obegränsade samtal endast till utvalda länder och telefonnät. Obegränsat WiFi på Skype-hotspots endast för Surface som omfattas av erbjudandet. Andra villkor och regler för användning gäller. Mer information finns på www.skype.com/surface.