Skydd och tangentbord

Kategorier

Type Cover

• Ta reda på vilket Surface-tangentbord du har

Ta reda på skillnaderna mellan Surface-tangentborden som hjälper dig att skilja dem åt och ta reda på vilket av dem du har.

• Type Cover

Ta reda på hur du skriver med Surface Type Cover – det tunna tangentbordet med rörliga tangenter och pekplatteknappar.

• Windows Hello

Windows Hello är ett mer personligt sätt att logga in på dina enheter med Windows 10, med bara en blick eller en beröring. Du får företagssäkerhet utan att behöva ange ett lösenord.

• Felsöka Surface Cover

Om tangenterna eller pekplattan på Touch Cover eller Type Cover inte svarar, kan du försöka med följande åtgärder för att lösa problemet.

• Använda och konfigurera pekplattan

Type Covers för Surface har en pekplatta med två knappar som stöder gester och fungerar som en mus. Utforska dess funktioner och få mer information om hur du ändrar pekplatteinställningarna.

• Trådlös adapter för Surface-tangentbord

Anslut ett Type Cover till Surface trådlöst. Med den trådlösa adaptern för Surface-tangentbord kan du använda tangentbordet på upp till 9 meters avstånd.

• Felsöka den trådlösa adaptern för Surface-tangentbord

Om ditt cover till Surface inte fungerar när den trådlösa adaptern för Surface Type Cover är anslutet till det kan du prova de här lösningarna.