Support för företag

Är du uppdaterad?

Många problem med Surface kan åtgärdas genom att installera de senaste uppdateringarna för enheten. Gå till sidan Uppdateringshistorik för Surface om du vill se din uppdateringsstatus.

Strömkablar

Microsoft återkallar strömkablar för Surface Pro-, Surface Pro 2- och Surface Pro 3-enheter köpta före 15 mars 2015. Klicka här för mer information.

Kontakta Surface-support för företag

Få hjälp med olika problem med både maskinvara och programvara eller fråga om den utökade servicegarantin.
Kontakta oss nu