http://scache.microsoft.com/surface/?v=23963

Support med användarstöd

Supporten med användarstöd är  noloading-profile öppen stängd

Öppettider

Måndag till fredag
  • 09:00 - 18:00 (UTC+1)

Tyvärr har vi inte några handläggare tillgängliga just nu.

Ursäkta.
Den här tjänsten är inte tillgänglig just nu. Försök igen om 10 minuter.
Obs!
Ni som är företagsanvändare ska använda det här formuläret. Läs mer på vår sida Support för företag om du behöver hjälp.

Steg 1

Välj din produkt

Ändra ditt val

Ändra

Ursäkta.
Den här tjänsten är inte tillgänglig just nu. Försök igen om 10 minuter.

Dina registrerade produkter

Loading
Loading

Eller, välj en annan produkt:

Hitta produktnamn

• Surface RT

Surface RT

Produktnamnet finns nästan längst ned på enhetens baksida.

Välj
  • Surface Pro

Surface Pro

Produktnamnet finns nästan längst ned på enhetens baksida.

Välj
  • Surface 2

Surface 2

Har ett silverhölje och det står Windows RT på baksidan av enheten under stödet.

Välj
  • Surface Pro 2

Surface Pro 2

Produktnamnet finns nästan längst ned på enhetens baksida.

Välj
  • Surface Pro 3

Surface Pro 3

Har ett silverhölje och det står Windows 8 Pro på baksidan av enheten under stödet.

Välj
  • Touch Cover

Touch Cover

Ett tangentbord med slät yta och tryckkänsliga tangenter.

Välj
  • Type Cover

Type Cover

En tunn version av ett traditionellt tangentbord med rörliga tangenter.

Välj
  • Touch Cover 2

Touch Cover 2

Ett tangentbord med slät yta och tryckkänsliga tangenter.

Välj
  • Type Cover 2

Type Cover 2

En tunn version av ett traditionellt tangentbord med rörliga tangenter.

Välj
  • Surface Pro Type Cover

Surface Pro Type Cover

Ett traditionellt tangentbord med rörliga tangenter för Surface Pro 3

Select

Tala med en handläggare om du vill ha hjälp med att registrera din produkt.

Läs villkoren och acceptera dem för att kunna fortsätta registrera enheten: Villkor

Jag accepterar Avbryt

Här finns serienumret:

Surface-produkt

Steg 2

Välj ett problem

Ändra ditt val

Ändra

Ursäkta.
Den här tjänsten är inte tillgänglig just nu. Försök igen om 10 minuter.

Välj den kategori som bäst beskriver ditt problem.

Välj det problem som bäst beskriver din komplikation.

Beskriv problemet

Välj ett problem:

Loading
Viktigt
Om du vill välja andra alternativ måste du logga in.
Viktigt
Om du vill välja andra alternativ måste du registrera din produkt.

Beskriv problemet (valfritt):

Återstående tecken:

Steg 3

Prata med en handläggare

Ändra ditt val

Ändra

Prata online

Verifying...
Namn
Ange ditt namn
Uppskattad väntetid är  N  minuter.
Din chattsession kommer att öppnas i ett nytt fönster.
Starta chatt
Verifying...
Tack. En supporthandläggare kommer strax att ansluta.
Oj, just nu har vi tekniska problem.
Om du behöver hjälp kan du ringa oss på +46 8 55 99 0000.

Den finns inte några supporthandläggare tillgängliga just nu. Försök att ringa igen under våra öppettider.

Öppettider
Måndag till fredag
09:00 - 18:00 (UTC+1)

eller

Begär ett samtal

Verifying...
Namn
Ange ditt namn
Uppskattad väntetid är  N  minuter.
Vi kommer att ringa upp dig på numret nedan.

Telefonnummer som vi kan nå dig på:
Ange ditt telefonnummer i följande format:
Ditt telefonnummer behövs endast för att vi ska kunna kontakta dig. Det kommer inte att användas för marknadsföring.
Verifying...
Tack. Vi kommer att ringa upp dig inom N minuter. Svara genom att säga "Hello"
Oj, just nu har vi tekniska problem.
Om du behöver hjälp kan du ringa oss på +46 8 55 99 0000.

Den finns inte några supporthandläggare tillgängliga just nu. Försök att ringa igen under våra öppettider.

Måndag till fredag
09:00 - 18:00 (UTC+1)

eller

Du kanske även får hjälp av dessa resurser?

Ikonen Användarforum

Forumdiskussioner för Surface-användare