Answer Desk är  noloading-profile Öppen Stängd

Måndag till fredag
  • 09:00 - 18:00 (UTC+1)

Tyvärr har vi inte några handläggare tillgängliga just nu.

Ursäkta.
Den här tjänsten är inte tillgänglig just nu. Försök igen om 10 minuter.
Obs!
Ni som är företagsanvändare ska använda det här formuläret. Läs mer på vår sida Support för företag om du behöver hjälp.

Steg 1

Välj din produkt

Ändra ditt val

Ändra

Dina registrerade produkter

Loading
Loading

Eller, välj en annan produkt:

Hitta produkt

• Surface Book

Surface Book

Surface Book ser ut som en bärbar dator. Istället för ett Type Cover har den ett borttagningsbart tangentbord i full storlek.

Välj
  • Surface Pro 4

Surface Pro 4

Har ett silverhölje med Microsoft-logotypen på stödet, och det finns ingen Windows-knapp på den främre ramen.

Välj
  • Surface Pro 3

Surface Pro 3

Har ett silverhölje med Surface-logotypen på stödet och det står antingen Windows 8 Pro eller Windows 10 under stödet.

Välj
  • Surface 3

Surface 3

Har ett silverhölje med Microsoft-logotypen på stödet, och det står “Microsoft” under stödet.

Välj
  • Surface Pro 2

Surface Pro 2

Det står Surface på stödet och Windows 8 Pro på baksidan av enheten under stödet.

Välj
  • Surface 2

Surface 2

Har ett silverhölje med Surface-logotypen på stödet och det står Windows RT på baksidan av enheten under stödet.

Välj
  • Surface Pro

Surface Pro

Har ett svart hölje och det står Windows 8 Pro på baksidan av enheten under stödet.

Välj
  • Surface RT

Surface RT

Har ett svart hölje och det står Windows RT på baksidan av enheten under stödet.

Välj
  • Cover och tangentbord

Cover och tangentbord

Ta reda på vilket Surface-tangentbord du har

Välj

Tala med en handläggare om du vill ha hjälp med att registrera din produkt.

Läs villkoren och acceptera dem för att kunna fortsätta registrera enheten: Villkor

Jag accepterar Avbryt

Här finns serienumret:

Surface-produkt
Här finns Surface RT-serienumret

Här finns Surface PRO-serienumret

Här finns Surface 2-serienumret

Här finns Surface 3-serienumret

Eller öppna Surface-appen, kopiera serienumret och ange det i textrutan för serienummer.

Här finns Surface Pro 2-serienumret

Här finns Surface Pro 3-serienumret

Eller öppna Surface-appen, kopiera serienumret och ange det i textrutan för serienummer.

Här finns Surface Pro 4-serienumret

Eller öppna Surface-appen, kopiera serienumret och ange det i textrutan för serienummer.

Här finns Surface Book-serienumret

Eller öppna Surface-appen, kopiera serienumret och ange det i textrutan för serienummer.

Mer information om hur du registrerar din Surface Book finns här

noloading-profile

Steg 2

Välj ett problem

Ändra ditt val

Ändra

Välj den kategori som bäst beskriver ditt problem.

Välj det problem som bäst beskriver din komplikation.

Beskriv problemet

Välj ett problem:

Loading
Viktigt
Om du vill välja andra alternativ måste du logga in.
Viktigt
Om du vill välja andra alternativ måste du registrera din produkt.

Beskriv problemet (valfritt):

Återstående tecken:

Steg 3

Få hjälp

Ändra ditt val

Ändra

Har du provat det här?

Självhjälpsalternativ

Ikonen Användarforum

Forumdiskussioner för Surface-användare

Personlig support

Prata online

Verifying...
Namn
Ange ditt namn
Uppskattad väntetid är  N  minuter.
Din chattsession kommer att öppnas i ett nytt fönster.
Starta chatt
Verifying...
Tack. En supporthandläggare kommer strax att ansluta.
Oj, just nu har vi tekniska problem.
Om du behöver hjälp kan du ringa oss på +46 8 55 99 0000.

Den finns inte några supporthandläggare tillgängliga just nu. Försök att ringa igen under våra öppettider.

Öppettider
Måndag till fredag
09:00 - 18:00 (UTC+1)

Tyvärr har vi inte några handläggare tillgängliga just nu.

Begär ett samtal (279 kr)

Verifying...
Viktigt
Garantin gäller inte för den här enheten, så det kostar 279 kr per kontakttillfälle för att få support från Microsoft. Prova först att få hjälp i de rekommenderade artiklarna eller i supportforumet.
Namn
Ange ditt namn
Uppskattad väntetid är  N  minuter.
Vi kommer att ringa upp dig på numret nedan.

Telefonnummer som vi kan nå dig på:
Ange ditt telefonnummer i följande format:
Ditt telefonnummer behövs endast för att vi ska kunna kontakta dig. Det kommer inte att användas för marknadsföring.
Verifying...
Tack. Vi kommer att ringa upp dig inom N minuter. Svara genom att säga "Hello"
Oj, just nu har vi tekniska problem.
Om du behöver hjälp kan du ringa oss på +46 8 55 99 0000.

Den finns inte några supporthandläggare tillgängliga just nu. Försök att ringa igen under våra öppettider.

Måndag till fredag
09:00 - 18:00 (UTC+1)

Tyvärr har vi inte några handläggare tillgängliga just nu.

eller