Kontakta Microsoft Assisted Support för Surface

Behöver du support? Börja här om du vill ha kontakt med en supporthandläggare för Surface.

Öppettider

Måndag till fredag
  • 08:30–17:00 (UTC+1)

Loading

Steg 1. Välj din produkt

Hitta produktnamn

• Surface RT

Surface RT

Produktnamnet finns nästan längst ned på enhetens baksida.

Välj
  • Surface Pro

Surface Pro

Produktnamnet finns nästan längst ned på enhetens baksida.

Välj
  • Surface 2

Surface 2

Har ett silverhölje och det står Windows RT på baksidan av enheten under stödet.

Välj
  • Surface Pro 2

Surface Pro 2

Produktnamnet finns nästan längst ned på enhetens baksida.

Välj
  • Surface Pro 3

Surface Pro 3

Har ett silverhölje och det står Windows 8 Pro på baksidan av enheten under stödet.

Välj
  • Touch Cover

Touch Cover

Ett tangentbord med slät yta och tryckkänsliga tangenter.

Välj
  • Type Cover

Type Cover

En tunn version av ett traditionellt tangentbord med rörliga tangenter.

Välj
  • Touch Cover 2

Touch Cover 2

Ett tangentbord med slät yta och tryckkänsliga tangenter.

Välj
  • Type Cover 2

Type Cover 2

En tunn version av ett traditionellt tangentbord med rörliga tangenter.

Välj

Steg 1. Välj din produkt

Hitta produktnamn

• Surface RT

Surface RT

Produktnamnet finns nästan längst ned på enhetens baksida.

Välj
  • Surface Pro

Surface Pro

Produktnamnet finns nästan längst ned på enhetens baksida.

Välj
  • Surface 2

Surface 2

Har ett silverhölje och det står Windows RT på baksidan av enheten under stödet.

Välj
  • Surface Pro 2

Surface Pro 2

Produktnamnet finns nästan längst ned på enhetens baksida.

Välj
  • Surface Pro 3

Surface Pro 3

Har ett silverhölje och det står Windows 8 Pro på baksidan av enheten under stödet.

Välj
  • Touch Cover

Touch Cover

Ett tangentbord med slät yta och tryckkänsliga tangenter.

Välj
  • Type Cover

Type Cover

En tunn version av ett traditionellt tangentbord med rörliga tangenter.

Välj
  • Touch Cover 2

Touch Cover 2

Ett tangentbord med slät yta och tryckkänsliga tangenter.

Välj
  • Type Cover 2

Type Cover 2

En tunn version av ett traditionellt tangentbord med rörliga tangenter.

Välj

Steg 2. Välj kategori och ämne

Kategori

Problem

Steg 3. Välj en supporttyp

Steg 3. Välj en supporttyp

Rekommenderade lösningar

Community-support

Community-support

Kontakta support med användarstöd

Kontakta support med användarstöd

Väntetid: minuter

Verifying...

Väntetid: minuter

Verifying...

Steg 3. Välj en supporttyp