Användarhandböcker för Surface

Ladda ned användarhandboken för Surface om du är använder Surface för första gången. Handböckerna kan skrivas ut och innehåller information och tips som hjälper dig att utnyttja din Surface till max.

Gäller

Surface Book, Surface Pro 4, Surface Pro 3, Surface 3, Surface Pro 2, Surface 2, Surface Pro, Surface RT.

Med appen Läsare för Windows kan du visa handböckerna i Windows 8. Om du har en tidigare version av Windows måste du installera gratisprogrammet Adobe Reader.