Användarhandböcker för Surface

Ladda ned din användarhandbok för Surface om du är använder Surface för första gången. De här utskriftbara handböckerna har information och tips som hjälper dig att utnyttja din Surface till max.

Hämta din användarhandbok

Du kan använda appen Läsare för Windows för att visa användarhandböckerna i Windows 8.1. Om du har en tidigare Windows-version måste du installera gratisprogrammet Adobe Reader för att visa användarhandböckerna.