Standardgaranti och Microsoft Complete för Surface

Din nya Surface omfattas av två års begränsad maskinvarugaranti och 90 dagars teknisk support.

Utöver den vanliga begränsade garantin har du även möjligheten att köpa ytterligare skydd för din Surface. (Ej tillgängligt för alla marknader.)

På den här sidan ser du vilka garanti- och servicealternativ som finns för Surface.

Företagskunder: Mer information om garanti, service och utökade serviceavtal finns på Surface-support för företag.

Den begränsade standardgarantins omfattning

Med den begränsade standardgarantin får du:

• Två års garanti mot maskinvarufel och felfunktion.
  • 90 dagars teknisk support för förinstallerad programvara från experterna på Microsoft-support med användarstöd för Surface.

Microsoft Complete

Med Microsoft Complete får du:

• Två års teknisk support från supporten med användarstöd.
  • Försäkring vid oavsiktliga skador – även om du råkar tappa enheten eller spilla vätska på den.*

Fråga efter Microsoft Complete där Surface säljs.

*Självrisk gäller vid oavsiktliga skador. Högst två ärenden.

Löpande teknisk support

Du kan ställa frågor till supporten med användarstöd även om garantin har löpt ut. (Avgifter kan tillkomma.)

Kontakta oss

Support med användarstöd
Supporthandläggare finns där för att hjälpa till.