Surface: Vanliga frågor och svar

Hitta svaren på följande vanliga frågor:

  • Vilka är alternativen vad gäller lagringsutrymme?
  • Varför ska jag välja ett paket med Surface RT 32 GB/64 GB + Touch Cover?
  • Varför ska jag välja en fristående Surface RT och 32 GB?
  • Varför ska jag lägga till ett Touch Cover?
  • Varför ska jag lägga till ett Type Cover?
  • Varför ska jag lägga till en Surface HD Digital AV Adapter?
  • Varför ska jag lägga till en Surface VGA Adapter?

Vilka är alternativen vad gäller lagringsutrymme?

Surface RT finns med två olika lagringsutrymmen: 32 GB och 64 GB1. Ju mer lagringsutrymme du har, desto mer innehåll kan du lagra på din Surface, till exempel appar, musik, HD-videor, filmer, foton, böcker, tidningar och dokument. Till exempel, om du har ett stort bibliotek med musik/foton/HD-filmer eller om du vill kunna lagra många Microsoft Office-dokument är det en bra idé att välja alternativet med 64 GB. Om du har ett ganska litet mediebibliotek eller sällan filmar videor eller köper filmer kanske alternativet med 32 GB passar bättre för dig. Med tiden så samlar du såklart på dig mer och mer saker på din Surface, så ta även med i beräkningen hur dina framtida lagringsbehov kan komma att utvecklas när du väljer mängd lagringsutrymme.

Varför ska jag välja ett paket med Surface RT 32 GB/64 GB + Touch Cover?

Om du vill kunna uppleva Surface fullt ut från första ögonblicket ska du välja ett våra paket till specialpris. Välj lagringsutrymme på 32 GB eller 64 GB. Med båda paketen medföljer ett svart Touch Cover-tangentbord med en baksida i mikrofibermaterial av hög kvalitet. Touch Cover har en unik form och känsla.

Varför ska jag välja en fristående Surface RT och 32 GB?

Om du föredrar att själv välja ett Touch Cover eller Type Cover som passar dig väljer du en Surface som inte säljs tillsammans med ett tangentbordsskydd. Läs vidare eller klicka här om du vill veta mer om Touch Cover och Type Cover.

Varför ska jag lägga till ett Touch Cover?

Lägg till ett färgstarkt Touch Cover om du vill förbättra Surface-upplevelsen ännu mer. Touch Cover fungerar både som tangentbord och skyddande lock. Välj vitt, cyan, rött eller magenta2. Detta Touch Cover ger samma skydd och produktivitet som det svarta Touch Cover, men baksidan är tillverkad i ett mjukt polyuretanmaterial.

Varför ska jag lägga till ett Type Cover?

Lägg till ett Type Cover om du föredrar det klassiska tangentbordet och vill kunna få arbetet gjort snabbt. Type Cover har utformats speciellt för att ge den klassiska tangentbordskänslan i ultratunt format, så att du kan vara produktiv var som helst. Type Cover har samma mikrofiberbaksida av hög kvalitet som vårt svarta Touch Cover.

Varför ska jag lägga till en Surface HD Digital AV Adapter?

Med hjälp av Surface HD Digital AV Adapter kan du dela det du har på Surface-enheten med vänner och familj på en HDTV, videoprojektor eller något annat HDMI-kompatibelt alternativ.

Varför ska jag lägga till en Surface VGA Adapter?

Dela dina foton, dokument eller presentationer med en större publik genom att ansluta Surface till en projektor, bildskärm, TV eller LCD-bildskärm med VG3A-kontakt.

 

1 GB = 1 miljard byte. Lagringskapacitet efter formatering kan vara mindre.
2 Färgerna varierar mellan olika marknader.