Gå till den sociala medietjänsten som används för delning och radera statusuppdateringsposten.

Att stoppa delningen raderar inte dina cinemagraphs automatiskt från den länkade onlinedelningsserven. Du måste göra det separat.

Gå till den delade cinemagraphs-vyn i appen för att välja och radera delade cinemagraphs från delningsservern.