Den nya platsen´

En plats skapad för framtiden

Den nya platsen

Vi är ett teknikföretag som förstår vikten av det fysiska mötet. Genom att skapa en arbetsplats som andas innovation och framtid, där mötet mellan oss människor sätts i centrum, försöker vi skapa rätt förutsättningar för framtidens arbetssätt. Men det handlar inte längre om att skapa ytor för avstämning, utan platser där miljön inspirerar till samarbete, flexibilitet, och arbetsglädje.

Vi ville skapa en arbetsplats som man vill komma till. Där det är enkelt att hitta den du söker, men som kanske framförallt uppmuntrar till spontana möten. Så du hamnar i den där situationen du inte skulle hamnat i om du suttit hemma. Som känns modern och som speglar våra kärnvärden.

Vi vill att arbetsplatsen ska ge de som arbetar en varierad och inspirerande miljö. I allra högsta grad en mänsklig miljö, med möjlighet att göra egna val, att vara där du trivs bäst, och där du känner att du presterar bäst.

Vill du veta mer?

Är du nyfiken på vårt nya kontor? Eller vill veta hur vi har gått tillväga? Under våren är du välkommen att besöka vårt kontor, och gå på våra guidade visningar. Men fram till dess får du gärna kontakta Heléne Lidström för frågor och funderingar.

Kontakta Heléne