Kontakta en samarbetspartner

Microsoft har ett antal partner med guld inom kompetensen Communications. Gold-status erkänner deras erfarenheter av att genomföra och utplacera Microsoft Lync. De har även certifierat kompetens inom telefoni och video, PBX-integration och Microsoft Lync Online.

Advania

Advania är en ledande leverantör av informationsteknik på den svenska marknaden. Som specialister på teknisk infrastruktur erbjuder Kerfi ett smart och flexibelt alternativ inom drifts- och förvaltningstjänster baserat på insourcing och specialiserad outsourcing.

Läs mer om Advania

Atea

Du vet vilka mål du vill uppnå. Vi har resurserna att ta dig dit. Som obunden specialist väljer vi tillsammans med dig it-lösningar som passar just din verksamhet. Berätta vad du behöver. Det svenska landslaget i it-infrastruktur är aldrig långt borta.

Läs mer om Atea

Cygate

Cygate är Nordens ledande systemintegratör inom it och telekommunikation. Med stöd av den främsta teknologin skapar vi morgondagens lösningar och tjänster för nätverk, säkerhet, server och lagring alltid med målet att öka effektiviteten och minska riskerna för företag och organisationer. Cygate ägs av TeliaSonera och har över 700 medarbetare på 21 orter i Sverige och Finland.

Läs mer om Cygate
Läs mer om Cygates tjänster

CGI

CGI, tidigare Logica, är ett ledande internationellt it-tjänstföretag som erbjuder verksamhetsinriktade konsulttjänster, systemintegration, projekt och lösningar kring it-infrastruktur samt outsourcing till våra kunder runt om i världen som inkluderar många av Europas största företag och organisationer.

Läs mer om CGI

UClarity

UClarity

Med hjälp av vår unika metodologi UCAT™ stödjer och hjälper vi kunder utifrån deras inköpsprocess både på kort och lång sikt. UClarity är förstahandsval för organisationer när man söker en partner inom kommunikations- och samarbetsområdet.

Läs mer om UClarity