Så här säger andra om Office för Mac 2011

Jag tycker om det nya menyfliksområdet eftersom det går att hitta funktioner eller kommandon som jag använder ofta på ett effektivare sätt.

Vincent, Windows- och Exchange-administratör, Wesleyan University

På grund av tillägget av Outlook och bättre SharePoint-funktionalitet från en Mac ser vårt företag fram emot lanseringen av Office för Mac 2011. Det kommer att göra det enklare att dela dokument mellan plattformar och eliminera en tidskrävande process som Mac-användare varit tvungna att gå igenom tidigare.

Gil, chef för tekniska supporttjänster, Razorfish

Nu har Mac- och PC-användare tillgång till samma funktionalitet och verktyg på bägge sidor, vilket gör att samarbetet blir bättre. Prestanda i Excel har dessutom ökat mycket och det finns ett nytt, fantastiskt gränssnitt: jag ser verkligen fram emot Office för Mac 2011!

Kara, teknisk supportanalytiker, East Carolina University

Vad gäller Outlook håller Outlook för Mac samma klass som Windows Outlook i den här versionen.

Stevan, supporttekniker för Mac-datorer, Apparel Manufacturer

Tack vare förbättrad användbarhet behöver jag inte hålla så många utbildningar, eftersom folk redan är bekanta med Outlook och snabbt lär sig det de behöver.

Stephen, vice VD för informationsteknik, Media Publishing Company

Jag tror att Outlook 2011 kommer att ge Mac-användare mervärde och förbättra kommunikation och samarbete via e-post, kalendrar och synkronisering.

Marc, systemarkitekt, Virginia Tech

Användarupplevelsen, hastigheten och funktionaliteten är så mycket bättre än i 2008-versionen. Bra idé att kombinera menyfliksområdet och Mac: det gör att produktiviteten ökar och sparar faktiskt tid. Wow!

Benjamin, konsultchef, CSC Computer Services, Frankrike

Starttiderna är mycket kortare, vilket gör alla mer produktiva, och databasstrukturen för Outlook är mycket säkrare eftersom databaserna sparas som separata filer. Jag älskar Outlook-kalendern och att den kan läggas ovanpå andra kalendrar för avstämning. Mycket bra!

Bill, teknisk analytiker, Printing & Publishing Company