Hantera, analysera, ordna.

Nyheter i Excel 2011

Med Excel för Mac 2011 får du hjälp att analysera, ordna och hantera alla data och listor. Sedan kan du spara, redigera och dela dem online.

Villkorsstyrd formatering

Visa din information grafiskt.

Skapa detaljerade, snygga kalkylblad och tabeller med ikoner, datastaplar och färgskalor. Använd kantlinjer, heltäckande färger och negativa värden, samt färdiga alternativ för formatering och filtrering, som "10 högsta", "Lägsta 10%", "Text som innehåller" och många fler.

Kom igång med Excel för Mac 2011

  • Utbildningsöversikt
  • Interaktiva guider
  • Grunderna i Excel 2011

Miniatyrdiagram

Hitta trender i dina data – och se helheten.

Miniatyrdiagram är små diagram som gör att användare kan visa stora mängder data på ett överskådligt sätt, vilket gör att det snabbt går att hitta trender i tidsdata eller trendlinjer. Data kan visas i stapel-, linje- eller kolumnformat. Miniatyrdiagram bygger på OfficeArt-motorn, så de återges med mycket hög kvalitet och noggrannhet. De kan också vara temabaserade, med särskilda färgval.

Tabeller

Hantera dina data.

Ordna, filtrera och formatera relaterade data med Excel-tabeller. Gör det enklare att hantera och analysera en grupp relaterade data genom att förvandla ett antal celler till en överskådlig och anpassad Excel-tabell. Du kan till och med infoga fler än en tabell i ett och samma kalkylblad.

Pivottabeller

Sammanfatta dina data.

Lägg mindre tid på att plöja igenom data och mer tid på att analysera dem med automatiska pivottabeller. Med den populära pivottabellsfunktionen raffineras stora datamängder till tydliga sammanfattningar och det är enkelt att visa relationerna mellan variabler i data. I Excel 2011 är pivottabeller dessutom mer kompatibla med Windows Excel, och tack vare ny design är de ännu enklare att använda.

Visual Basic

Programmera enkelt på olika plattformar.

På företag där det finns både PC-och Mac-datorer går det enkelt att använda Visual Basic-funktionen på alla plattformar. Visual Basic innehåller nya funktioner, till exempel IntelliSense och bevakningsfönster, samt det vanliga verktygsfältet för felsökning i Visual Basic och nya felsökningsverktyg.

Excel Online

Kom åt dina filer, var du än är.

Publicera, kom åt, redigera och dela dina filer i princip varifrån som helst. I Excel Online kombineras Office-funktioner som används ofta och möjligheter för samtidig redigering i realtid så att du kan samarbeta kostnadsfritt med vänner och familj i delade kalkylblad.