Utöka din Office-upplevelse till webben

Office Online

Med OneDrive kan du lagra och redigera dokument och presentationer från Word, Excel och PowerPoint online, utan kostnad. Sedan kan du använda Office Online när du vill komma åt dokumenten från i princip vilken dator som helst. Använd bara en webbläsare 1 och logga in till onedrive.com. Sedan är det bara att sätta igång. Nu kan du vara produktiv oavsett var i livet du befinner dig.

Ha alltid de verktyg du behöver till hands

Inte vid din Mac när du får en snilleblixt? Behöver du göra sista minuten-ändringar? När du sparar dina Word-, Excel- och PowerPoint-filer online kan du göra uppdateringar med hjälp av Office Online från i princip vilken dator med Internetanslutning som helst. Du kan även komma åt och visa filerna på din mobila enhet.2

Jobba bättre tillsammans

Med Office Online är det enklare att samarbeta med alla i teamet, oavsett vilken version av Microsoft Office de använder – eller om de arbetar på PC eller Mac.

Personlig användning

Office Online på OneDrive är gratis.

Företagsanvändning

Använd Office Online för organisationen.

Kom igång direkt

Du behöver inte lägga tid på att lära dig nya program. Office Online har ett välbekant Office-gränssnitt och innehåller några av de verktyg du redan använder. Och när du behöver använda andra funktioner behöver du bara klicka en gång, så öppnas filen i motsvarande Microsoft Office-program på datorn.3

1 Office Online kräver SharePoint Foundation 2010 för företagsanvändning eller ett gratis Windows Live ID för personlig användning, samt en lämplig enhet, en Internetanslutning och en webbläsare som stöds. Några exempel på webbläsare som stöds är Internet Explorer 7 eller senare för Windows, Safari 4 eller senare för Mac och Firefox 3.5 eller senare för Windows, Mac eller Linux. Det finns vissa skillnader mellan funktionerna i Office Online och Office 2010-programmen.

2 Word-, Excel- och PowerPoint-filer kan visas med Office Online på många enheter. Mobilvisningsprogram som har stöd för Office Online på SharePoint 2010 är exempelvis Internet Explorer på Windows Mobile 5/6/6.1/6.5, Safari 4 på iPhone 3G och 3GS, BlackBerry 4.x och senare, Nokia S60, NetFront 3.4, 3.5 och senare, Opera Mobile 8.65 och senare samt Openwave 6.2, 7.0 och senare. Mobilvisningsprogram som har stöd för Office Online på Windows Live är exempelvis Safari 4 på iPhone 3G och 3GS samt Internet Explorer 7 på Windows Phone 7 som kommer snart. Det går för närvarande endast att visa Excel-filer via ett mobilvisningsprogram med Office Online på SharePoint 2010.

3 Möjligheten att öppna filen i datorprogrammet direkt från Office Online finns på datorer som kör en webbläsare som stöds samt Office för Mac 2011.

Obs! iMovie, iPhoto, iTunes och Safari är varumärken som tillhör Apple Inc., och som är registrerade i USA och andra länder. Alla andra varumärken tillhör sina respektive ägare.