Outlook för Mac

Hämta nya Outlook för Mac som en del av din Office 365-prenumeration idag!

E-post, kalendrar och kontakter på ett och samma ställe.

Nyheter i Outlook för Mac för Office 365-prenumeranter

  • Support för onlinearkiv så att du kan bläddra och söka i din arkivpostlåda – Exchange Online eller lokalt.
  • Huvudkategorilista gör det möjligt för dig att komma åt kategorilistor och synkronisera mellan Outlook-klienter – Mac, OWA och Win.
  • Support för pushmejl, en heltäckande överlägsen synkroniseringsprestanda, och flera förbättringar av Exchange-webbtjänster.
  • Utökad support för e-postsignaturer, väderförhållanden i kalendern med tredygnsprognoser och HTML5-tillägg för att utöka Outlook-funktionerna.

Med Microsoft Outlook, det marknadsledande e-postsystemet, kan du samla all e-post och alla uppgifter från din PC i Inkorgen på din Mac, så att jobbmeddelanden och privata meddelanden, kontakter, kalendrar och mycket mer finns på ett och samma ställe.

Konversationer

Städa upp i Inkorgen.

Samla långa e-posttrådar under ett och samma ämne, och frigör plats i Inkorgen.

Kalendervyn i e-post

Visa kalendern direkt i e-posten.

Visa schemat direkt i mötesinbjudan. Användare kan även ha mer än en kalender, öppna andras kalendrar och lägga kalendrar på varandra.

Import av PST-filer

Ta ditt gäng med dig.

Nu kan du migrera till Outlook för Mac från Windows. Ta bara med dig din PST-fil och använd det enkla importverktyget. Så enkelt är det.

Enhetlig inkorg

Alla meddelanden på ett och samma ställe.

Samla all e-post, både från jobbet och privat, i en och samma mapp. Ha alla meddelanden på ett ställe, använd en adressbok i stället för flera och ha alltid koll på när och hur du jobbar.

My Day

Håll fokus

Hantera ditt schema och dina kontakter i Outlook. Visa lättöverskådliga vyer av kalendern oavsett var du öppnar den – på datorn eller på en mobil enhet.

OS X-integrering

Gör upplevelsen enhetlig.

Outlook för Mac 2011 integreras enkelt med vilket operativsystem du än använder, till exempel Max OS X eller Windows 7. Vanliga och komplexa arbetsflöden blir mycket mer lätthanterade. Förhandsgranska bifogade filer eller säkerhetskopiera data med Time Machine. Och vanliga uppgifter sköter du på samma sätt i Outlook för Mac, Outlook Web Access och Windows Outlook.