Dina presentationer, proffsigare än någonsin.

Nyheter i PowerPoint 2011

Med PowerPoint för Mac 2011 kan du skapa och dela detaljerade och eleganta presentationer med spännande nya funktioner, till exempel berättarröst och sändning av presentationer. Sedan kan du spara, redigera och arbeta med dem samtidigt online.

Fotoredigering

Fixa till dina foton.

Skapa snygga presentationer genom att fixa till dina foton direkt i PowerPoint. Ta bort bakgrunder eller lägg till färgfilter, med ett enda klick.

Kom igång med PowerPoint för Mac 2011

  • Utbildningsöversikt
  • Interaktiva guider
  • Grunderna i PowerPoint 2011

Sänd bildspel

Sänd dina bilder.

Ta dig ut ur konferensrummet och använd molnet när du vill sända dina presentationer online, med minimal konfigurationstid och utan att särskild programvara behövs. Nu kan ingen missa din presentation.

Ändra ordning på objekt

Hantera lager enkelt.

Med funktionen Ändra ordning på objekt kan du enkelt ändra ordning på lager med text, foton och grafik i presentationen. Den här nya funktionen gör att användare enkelt och omedelbart kan justera lager för att få mer förutsägbara resultat, utan tidskrävande arbete.

Föredragshållarvy

Gör din presentation perfekt.

Öva, ta tiden eller gör anteckningar medan du visar presentationen i föredragshållarvyn. Använd visuella tips så att föredragshållarna håller tiden och integrera förbättrade funktioner för inspelad berättarröst och övning.

PowerPoint Online

Kom åt dina filer, var du än är.

Publicera, kom åt, redigera och dela dina presentationsbilder i princip varifrån som helst. I PowerPoint Online kombineras Office-funktioner som används ofta och möjligheter för samtidig redigering i realtid så att du kan samarbeta kostnadsfritt med vänner och familj i delade presentationer.

Samtidig redigering

Samarbeta i realtid.

I PowerPoint för Mac 2011 kan flera skriva och redigera samma dokument samtidigt från olika datorer på olika platser. Under samtidig redigering kan användarna se när det sker uppdateringar, veta när andra är närvarande, hindra andra författare från att ändra avsnitt de jobbar med och lösa ändringar som motsäger varandra.