Microsoft Partner Network
Ann-Charlotte Båth, ansvarig Microsoft Partner Network  
Förfest på slottet!
Telefonen går varm till Liselotte Isacsson, general för såväl TechDays som väntelistan till dessa fullbokade dagar. Det har blivit ett "alla kommer att vara där"-evenemang. Det trillar också in en rad andra stora evenemang under våren. Inga väntelistor i syne än, men ett hett tips är att vara på hugget!

Är du en av de lyckliga 1700 personer som kommer vara på plats i Örebro nästa vecka? Kom då till vår monter där du får veta allt om vårt nya Microsoft Partner Network. Nyheter blir det också under Worldwide Partner Conference i Washington DC i sommar. Vi blir en stor grupp från Sverige som packar stora väskan och åker iväg till andra sidan Atlanten. Till dess är det lilla väskan som gäller, mot Örebro och mingel på slottet.

Ann-Charlotte Båth, ansvarig Microsoft Partner Network


Aktuellt
Webbsändningar om Microsoft Partner Network   
Ta del av en ny serie webbsändningar där Microsoft Partner Network presenteras och du får reda på vilka möjligheter nätverket ger dig som partner.

Worldwide Partner Conference 2010: Tävla i WPC Awards   
Worldwide Partner Conference Awards uppmärksammar varje år de partner som har skapat innovativa och kreativa lösningar baserade på Microsofts senaste teknik. Sista dag att nominera ditt företags bästa lösningar är den 2 april. Nytt för i år är prisutdelningen i klassen Microsoft Country Partner of the Year. Registreringen till konferensen öppnar den 24 mars.

Office 2010- och SharePoint 2010-utbildningar   
Gör dig redo för lanseringen. Under Utbildningswebben har vi samlat alla våra Office 2010- och SharePoint 2010-utbildningar.

Identitetsdagen: Identitetshantering med Forefront Identity Manager 2010
Inom kort lanseras Forefront Identity Manager 2010. Vi går igenom och demonstrerar de nya funktionerna och visar hur företag med hjälp av den nya versionen effektivt hanterar identiteter i företagens olika system.

Stockholm 13 april

Direct Access-dagen: How to...
Nu i Göteborg och Malmö. Deltagarna får en insikt i VPN-lösningen som är inbyggd i Windows 7 och Windows Server 2008 R2 och vilka förutsättningar samt tillvägagångssätt som gäller för en implementation.

Göteborg 14 april, Malmö 15 april

Cloud Day: lär dig allt om Cloud Computing
Under Cloud Day får du kunskap om hur applikationer och tjänster via Internet kan minska kostnaderna inom organisationen och samtidigt göra det möjligt att effektivisera samarbete, affärsprocesser och kommunikation internt och externt. Håll utkik efter inbjudan.

Stockholm 20 april

Microsoft Business Intelligence Conference
BI- och data mining-experten Rafal Lukawiecki föreläser under konferensen. Tag chansen att lära mer om hur morgondagens verksamhetsstyrning i en komplex organisation kan göras mer effektiv och förbättra dina möjligheter att fatta bättre beslut.

Stockholm 21 april, Göteborg 22 apri

En heldag kring utrullning av Office 2010 & Windows 7
En späckad heldag för dig som partner kring utrullning av Windows 7 samt Office 2010 tillsammans med Thomas Rönnberg, teknisk lösningsspecialist för Office, och Johan Berglin, teknisk lösningsspecialist för Windows, från Microsoft. Boka datumet i din kalender redan nu.

Stockholm 3 maj

Marknadsdagen
Boka in torsdagen den 20 maj för Microsoft Partner Marknadsdag på Microsoft. Separat inbjudan kommer att skickas ut.

Stockholm 20 maj

Vidareutvecklingen av Windows Essential Business Server upphör   
Vidareutvecklingen av Windows Essential Business Server 2008 (EBS) upphör den 30 juni 2010. Beslutet är en direkt följd av den utvecklingen som skett där kunder i större utsträckning tenderar att bygga egna, skräddarsydda IT-lösningar framför paketerade lösningar. Den funktionalitet som efterfrågas tillhandahålls genom andra lösningar bland annat Windows Server 2008 R2, System Center Essentials och Business Productivity Online Suite (BPOS).

Övningstest inför examen "Planera, utvärdera och optimera Software Asset Management" tillgängligt   
Testet hjälper dig att förebereda dig för Microsoft Certification Exam 70-673 "Planera, utvärdera och optimera Software Asset Management (SAM)". Övningsfrågorna i testet omfattar de ämnen och färdigheter som mäts i den verkliga examen. I slutet av testet får du reda på vad du svarat fel på, samt de rätta svaren.

TechDays 2010: snart är det dags   
Har du inte möjlighet att delta under TechDays den 23-24 mars i Örebro, kan du följa vad som händer under evenemanget via www.microsoft.se/techdays. Där publiceras bland annat poddradio-intervjuer och filmer.

Får du inbjudningar till Microsofts evenemang?   
Vill du vara säker på att få inbjudningar till evenemang som Microsoft arrangerar och information om Microsofts produkter och tjänster som intresserar dig? Uppdatera din profil i Microsofts Profilcenter, så att vi vet att dina personuppgifter och din yrkesroll stämmer.


Marknadswebben
Marknadsstöd Office 2010   
Nu erbjuder vi dig nytt marknadsmaterial till dina marknadsaktiviteter kring Office 2010. Vi fyller löpande på med nytt material och nya erbjudanden, så besök gärna Marknadswebben regelbundet.

Du kan även ta del av de senaste nyheterna från Marknadswebben via Facebook.


Utbildningar
Läs mer om följande utbildningar på Utbildningswebben.

Säljutbildning: Få den uppskattning du förtjänar
Göteborg 24 mars, Stockholm 21 april

SharePoint 2010: IT-Pro Update
Malmö 22–26 mars

SharePoint 2010: Developer Update
Malmö 6–9 april

Business Productivity Infrastructure Optimization (BPIO) University
Göteborg 19-20 april

SharePoint 2010: Säljutbildning
Stockholm 11 maj

Onlineseminarium via Live Meeting
Windows serverfamiljen – Server Foundation
19 mars kl 14.00-15.00

Microsoft Technology Guarantee-kampanj
26 mars kl 13.00-14.00


Microsoft Partner Network - Nyhetsbrev
Nr 98

19 mars 2010
Innehåll
Aktuellt
Marknadswebben
Utbildningar
Nyheter programvara
De 10 främsta fördelarna med Office 2010 (beta-version)
Support för Windows XP SP2 och Windows Vista RTM upphör den 13 juli 2010
Windows 7
Windows 7 Release Candidate (RC) är inte längre giltig efter den 1 juni
Windows RSS Feed
Windows 7-filmer
Länktips
Prenumerera på Partner nyhetsbrev
Hitta en utbildning som passar dig
Ansök om marknadsföringspengar
Programmedlemsskap
Download
Produktkatalog
Support
Vill du avsluta dina prenumerationer på ett eller flera nyhetsbrev från Microsoft, eller hantera din profil, gå in på Microsofts prenumerationscenter. Detta nyhetsbrev skickades från Microsoft AB, Box 27, 164 93 Kista, Sverige.
Ser brevet konstigt ut? Läs brevet på webben. | Hantera dina prenumerationer | Din profil
© 2010 Microsoft Corporation. Med ensamrätt.  Juridiskt meddelande | Integritet & Säkerhet
Microsoft