Upplev det nya arbetslivet med Windows 8, Windows Phone 8 och nya Office.

Vi lanserar Windows 8 och nya Office. Du är inbjuden att prova.

När den sociala samvaron flyttar ut på nätet och när vi fyller hemmen med teknik handlar det inte längre om mjukvara utan om behov. Det är behoven hos personen bakom skärmen som styr utvecklingen av framtidens digitala produkter. I det nya arbetslivet är den absoluta friheten att alltid ha tillgång till sina appar, sociala nätverk och aktuella dokument. Samtidigt måste företagens krav på säkerhet och pris också tillgodoses. Under evenemanget Try This Tour ger vi dig chansen att uppleva produkterna och lösningar som möjliggör framtidens arbetsplats.

Tillbaka

TRY THIS TOUR vänder sig till dig som är intresserad av lösningar som frigör tid åt dig och dina medarbetare. Det nya arbetslivet handlar nämligen om att få tiden att räcka till.
TRY THIS TOUR är inte ett tekniskt seminarium. Du kommer visserligen kunna uppleva de senaste produkterna på marknaden som ultratunna datorer och smarta mobiler. Men fokus ligger inte där. TRY THIS TOUR handlar om dig som lever och arbetar i en digital värld. Dina behov av valfrihet och din verksamhets krav på säkerhet. Vill du inspireras till nya insikter om det nya arbetslivet och dess betydelse för morgondagens medarbetare? Anmäl dig till TRY THIS TOUR på någon av orterna.

Tillbaka

Try This Tour

TRY THIS TOUR är över för denna gång. Är du intresserad av att lära dig mer om alla nyheter och möjligheter i Office 365? Då kan du anmäla dig till någon av de seminarier våra experter håller runtom i landet. För mer information och anmälan

Kolla in bilder från tidigare Try This Tour-evenemang