Minden részletre kiterjedő eszközök

A Microsoft® Visual Studio® 2008 a következő generációs Microsoft Windows alapú alkalmazások, Webes alkalmazások és szolgáltatások tervezésére, kódolására és tesztelésére szolgáló fejlesztőrendszer. A Microsoft Visual Studio és a Microsoft Expression Web együttes használatával közelebb hozhatja egymáshoz a grafikust, a tervezőt és a fejlesztőt; a szabványokon alapuló termékek ugyanis teljes mértékben átjárhatók. 

Microsoft Developer and Designer Tools

A legjobb webes eszközök midnenkinek

Microsoft Visual Studio

A Visual Studio egy teljes fejlesztői környezetet biztosít a webfejlesztők számára a szabványos weboldalak és webalkalmazások készítéséhez. Növelje a termelékenységét az Intellisense-zel, használjon bármilyen szerver oldali programozási nyelvet, mint a C#, a VB to HTML markup, style sheet-eket vagy Javascript library-kat. Az olyan tulajdonságok, mint a syntax highlighting és auto-completion segítenek a kódját átláthatóbbá tenni. A Visual Studio-van egy teljes eszközkészlethez jut, mellyel mind a fejlesztés, tesztelés, és bevezetés könnyedén megvalósítható. Tudjon meg többet a Visual Studio-ról.

Microsoft Expression Web

A Microsoft® Expression® Web eszközöket ad a kezébe ahhoz, hogy magas színvonalú, szabványokon alapuló weboldalkat készíthessen: a mai web-szabványok beépített támogatása, CSS design lehetőségek, és vizuális diagnosztikai eszközök, beleértve a SuperPreview-t. A SuperPreview-val kijavíthatja a weboldalait bármelyik böngészőveben - ugyanazt az eszközt használva, amit a fejlesztéshez is használt.

Akár PHP-val, HTML/XHTML-lel, CSS-sel, JavaScript-tel, ASP.NET-tel vagy ASP.NET AJAX-szal dolgozik, az Expression Web gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a a webodlalak elkészítését. Az Expression Web továbbá tartalmazza az Expression Design és Expression Encoder termékeket is a professzinális grafikák és videók létrehozásához. Tudjon meg többet az Expression Web-ről.