Tartson lépést a legújabb webes trendekkel és tchnológiákkal, tanuljon mások tapasztalataiból, ismerje meg a vonzó felhasználói élmény létrehozására szolgáló eszközöket, fedezze fel a webközpontú üzleti stratégiákat és meglátásokat.

Elindult a Honlapgaléria!

A Microsoft szeretne az üzletszerzésben is segítséget adni azoknak a partnereinek, akik Microsoft technológiát használnak weboldalaik elkészítéséhez: részükre megalkottuk a Honlapgalériát! Kérjük, töltse fel Microsoft alapú referenciáit az oldalra, hogy a Microsoft partnerei és ügyfelei az Önök szolgáltatásai közül is válogathassanak!

Innovation Academy

Üzleti és technológiai tréningek magyarul - a képzés célja a fejlesztő cégeknek olyan tudás átadása, amellyel sikeresebbé válhatnak. A képzéssorozat a technológiai témák mellett üzleti tanfolyamokkal is kiegészül – ebben Network Partnerünk, az Innostart van segítségünkre. A képzéssorozat ingyenesen látogatható.

Innovációs Díj 2010

Évente kerül megrendezésre a hazai Innovation Award pályázat, melynek célja, hogy kiemeljük azokat a hazai fejlesztő cégeket, melyek kreatív és egyben piacképes alkalmazásokat, szolgáltatásokat készítenek Microsoft platformon. A 2010-es pályázatot az alábbi kategóriákban várjuk a nevezéseket:
- Hagyományos ügyfélalkalmazás
- Webes alkalmazás
- Irodai alkalmazás
- Felhőben futó alkalmazás
A pályázaton a már elkészült (de más Microsoft-versenybe még be nem nevezett), illetve fejlesztés alatt álló termékekkel, szolgáltatásokkal, vagy webalkalmazásokkal egyaránt lehet indulni.