Ismerje meg a Web Platformot

A Microsoft Web Platformmal jóval többet kap, mint egy komplett csomagot: egy olyan összeválogatható platformhoz juthat, melyhez maga választhatja ki a gazdag és színes webalkalmazásokat, szervereket, támogató eszközöket és technológiákat; emellett egy teljes ökoszisztémát is nyújtunk a termékekkel, technológiákkal, közösséggel, és partnerekkel kiegészítve, akik mind együttműködnek annak érdekében, hogy Ön sikeressé váljon a weben! 

Meet the Happy Family Portrait
  • a keretrendszer

  • a szerver

  • az adatbázis

  • az eszközök

A keretrendszer

ASP.NET Framework Az ASP.NET a .NET Framework azon része, amellyel dinamikus webalkalmazásokat hozhat lérte. Az ASP.NET-et a legegyszerűbb személyes weboldalaktól kezdve a komplett nagyvállalati webalkalmazások létrehozására ajánljuk, segítségére lehet szabványokon alapuló, integrált webalkalmazások készítésében. További információ.

A webszerver

IIS Web Server Az Internet Information Services 7.0 a Windows Server® 2008 kiszolgáló részeként egy olyan biztonságos, könnyen kezelhető web platformot nyújt, melyen a gazdag webalkalmazások és webszolgáltatások könnyedén hosztolhatóak. Könnyedén futtatható mind ASP.NET, mind PHP alkalmazás ugyanazon a szerveren. További információ.

Az adatbázis

SQL Server Az SQL Server® egy teljes adatbázis motor, mely lehetőséget nyújt nagy teljesítményű webalkalmazások futtatására. További információ.

Szabványokat támogató eszközök

Visual Studio A Visual Studio® az Expression Web termékkel ehyütt olyan komplett környezetet nyújt, melyben könnyedén klészíthetők szabványokon alauló weboldalak, alkalmazások és szolgáltatások. Szinte észrevétlenül kötheti össze a jobb és bal agyféltekét: hiszen a design és fejlesző alkalmazások mind kompatibilisek egymással. További információ.

Webalkalmazások vállalatoknak

A SharePoint Szerverrel a Microsoft vállalati webszolgáltatásai is elérhetővé válnak a fejlesztő cégeknek.További információ.

Webalkalmazások mindenkinek

A Windows Web App Gallery a lehető legegyszerűbb felületet adja a felhasználóknak ahhoz, hogy tallózzanak, telepítsenek, és elkezdjenek használni webalkalmazásokat Windows platformon. Győződjön meg a saját szemével! Telintse meg a Web App Gallery-t.