Hatalmas web keretrendszer

Az ASP.NET egy webes keretrendszer, mellyel könnyedén hozhat létre szabvány-alapú webszolgáltatásokat. Számos azonnal használható alkalmazást, kontrolokat adhat hozzá weblapjaihoz, könnyedén integrálhatja az adatbázisokhoz, webszolgálatatásokhoz és gazdag internetes alkalmazásokhoz. Azokkal a technológiákkal, mint a dynamic data scaffolding, az AJAX framework, az MVC, sablonokkal, beépített kontrolok százaival és ingyenes fejlesztőeszközökkel az ASP.NET-tel sokkal gyorsabban tud webalkalmazásokat készíteni. További információt az ASP.NET weboldalon talál.

ASP.NET Framework Hero

A legfontosabb lépések

A

Egyszerűen beszerezhető, ingyenesen használható.

A Microsoft Web Platform Installer egy ingyenes eszköz, melyet egyszerűen letölthet, telepíthet, és automatikusan hozzáférhet a Microsoft Web Platform legújabb összetevőihez, mint az Internet Information Services (IIS), az SQL Server Express, a .NET Framework, vagy a Visual Web Developer. Töltse le most!

.NET Framework

A .NET minden erejével

Az ASP.NET a Microsoft .NET Framework része, és beépített biztonságos, megbízható és méretezhető alapot nyújt a fejlesztőknek. Amikor az ASP.NET-tel elkészíti webalkalmazását, hozzáfér az egész .NET keretrendszerhez.

A

Beépített AJAX

Az ASP.NET Framework részeként egy teljes AJAX keretrendszert is kap, mely lehetőséget biztosít a gazdag ügyélélmény eléréséhez; könnyedén adhat AJAX kiegészítőket weboldalához a beépített AJAX control-ok segítségével. Használjon adatokat és távoli szolgáltatásokat anélkül, hogy egy sornyi  Javascript kódot is írna .

ASP.NET Database Support

Adatok

Adjon adatelérési funkciókat könnyedén webalkalmazásaival minimális testreszabással a beépített adat control-ok segítségével. Az ASP.NET olyan technológiákat tartalmaz, mint a LINQ és az Entity Framework, melyek lehetőséget adnak az olyan adatforrásokhoz való hozzáféréshez, mint az adatbázisok, XML fiájlok és webszolgáltatások.

ASP.NET MVC

Legyen TÖBB a weboldala

Vegye át a teljes irányítást a HTML page markup felett. próbálja ki teszteléshez aTest Driven Development-et.Használja az ASP.NET szolgáltatásait, mint a master oldalak, és a tagság-alapú regisztrációk.

ASP.NET Controls

Építsen Block-okat

Használja a beépített control-ok százait, mint a ListView és DataPager, hogy gyorsabban végezzen egy-egy weboldal elkészítésével. Továbbá legyen részese a közösségnek, és használja azokat a mások által készített alkalmazásokat, melyeket speciális igények kielégítésére készültek.

ASP.NET Templates and Themes

D.R.Y. - Don't Repeat Yourself

Azaz ne ismételje Önmagát! A mesterlapok (master pages), a felhasználói control-ok és sablonok segítenek Önnek abban, hogy webalkalmazásaihoz könnyedén illesszen kiegészítőket, a gyakran használt kódrészleteket egyszerűen illessze be, és felhasználja újra-és-újra a már megírt sémákat. Emellett a kódja sokkal átláthatóbb és könnyebben kezelhetőbb lesz.

ASP.NET Dynamic Data

Scaffolding and More

Az ASP.NET Dynamic Data arra szolgál, hogy egy teljes kezelőfelületet (admin interface-t) készítsen anélkül, hogy akár egyetlen oldalt is lekódolna. A sablonok segítségével néhány kattintással létrehozhatja a kívánt adatkapcsolatokat, és automatuksan készül el a felhasználói felület hozzá. 

ASP.NET Tools Support

Ingyenes eszközök

A Visual Web Developer segítségével olyan tulajdonságokhoz jut hozzá, mint a code highlighting, a hinting és az auto-completion mind ASP.NET-hez, mind HTML-hez, CSS-hez vagy Javascript-hez. Emellett a Visual Web Developer ahhoz is lehetőséget ad, hogy a teljes ASP.NET projektjeit kezelje a létrehozástól a bevezetésig. INGYEN!

ASP.NET Localization

Többnyelvű környezetbe

Lokalizálja weboldalait egyszerűen azzal, hogy a szükséges erőforrásokat (resource fájlokat) legyártja. Az ASP.NET automatikusan felismeri az adott felhasználó preferrált nyelvét a böngészőben megadott tulajdonságok alapján.

Minden, amire szüksége lehet, INGYEN, egyetlen telepítővel elérhető!