PHP on Windows

Mindannyian tudjuk, hogy a  PHP nem futott mindig megfelelően a Windows platformon, ezért optimalizáltuk egy új komponens, a FastCGI segítségével a Windows Server PHP-támogatását. A FastCGI egy felhasználói felületként működik a PHP motor és az IIS között, és ez biztosítja, hogy a PHP sokkal gyorsabban fusson, mint CGI-vel, és sokkal megbízhatóbb, mint a PHP ISAPI.

Telepítse a PHP for Windows-t itt!

Telepítse a PHP for Windows legújabb verzióját a Microsoft Web Platform Installer segítségével!

Install PHP
PHP + Windows Server

PHP + Windows

A Microsoft Web Platform támogatja a PHP alkalmazások és szolgáltatások együttműködését a Windows-on. A legtöbb PHP fejlesztő ma is Windows-t használ asztali operációs rendszerként, és a Windows Web Application Gallery segítségével a PHP fejlesztők számos alkalmazás és szolgáltatás közül választhatnak, melyek PHP-ra készültek, és megfelelően futnak Windows-on. Továbbá a PHP fejlesztők bekerülnek az ASP.NET, a PHP, a Microsoft Partnerek, és más közösségekbe, melyek mindegyike használja a Windows Web Application Gallery-t. A Microsoft is mindent elkövet annak érdekében, hogy segítse a fejlesztőket eligazodni, és sikeresnek lenni Microsoft platformon!

Windows Web App Gallery

Fedezze fel! Telepítse! Élvezze!

A Windows Web App Gallery egy egyszerű módja a felhasználóknak, hogy új webalkalmazásokat ismerjenek meg, telepítsenek és használjanak, legyenek azok akár PHP alkalmazások Windows Platform-on. Emellett a saját PHP alkalmazásait is megoszthatja Windows felhasználók millióival a Web App Gallery segítségével. A kapcsolódó dokumentumokat, útmutatókat letöltheti az alábbi hivatkozásról, ahová akár már ma feltöltheti saját alkalmazását: Kezdje el most!

PHP SQL Server Driver

SQL Driver

Az SQL Server Driver for PHP v1.0 arra szolgál, hogy megbízható, testreszabható integrációját nyújtsa az SQL Server és a PHP alkalmazásoknak a Windows platformon. A Driver for PHP egy PHP 5 kiegészítő, mely lehetőséget ad olvasni és írni SQL Server adatokat a PHP script-ekből közvetlenül. Az SQL Server minden verzióban megtalálható, még az ingyenesen hozzáférhető Express Edition-ökben is. Tekintse meg az SQL Server PHP Driver weboldalt további információkért.

PHP IIS FastCGI

FastCGI

A IIS FastCGI komponens lehetőséget nyújt a leggyakrabban használt, legelterjedtebb alkalmazás keretrendszereknek PHP-n, hogy IIS webszerveren kerüljenek hosztolásra magas rendelkezésre állása.

PHP on Windows Expression Web

Eszközök

Nyisson meg és szerkesszen PHP oldalakat az Expression Web programban közvetlenül, és adjon hozzájuk bármilyen szabványokon alapuló design eszközt, mint a code-coloring, a snippet-ek, vagy az IntelliSense™. Emellett megkapja a PHP development server-t is, mely a teszteléshez nyújt segítséget. További információk az Expression Web-ről.

Erőforrások

Tesztelje le, milyen a PHP Windows-on ma. Íme néhány ötlet, hol kezdheti meg a felkészülést technikailag:

Minden, amire szüksége lehet, INGYEN, egyetlen telepítővel elérhető!