Rugalmas webkiszolgáló-támogatással

A Windows Server 2012 R2 rendszer Internet Information Services (IIS) 8.5 szolgáltatása biztonságos, könnyen kezelhető, elemekből álló és bővíthető platformot kínál a webhelyek, szolgáltatások és alkalmazások megbízható üzemeltetéséhez. Az IIS segítségével a megbízhatóság vagy biztonság feladása nélkül kapja meg a választás és felügyelet lehetőségét. Szabjon testre és vegyen fel új szolgáltatásokat, pl. az ingyenes IIS-bővítményeken keresztüli terheléselosztást és az alkalmazáskérelmek irányítását. Maximalizálja webes biztonságát a kiszolgálók lábnyomának csökkentésével és az alkalmazások automatikus elszigetelésével. Telepítsen és futtasson ASP.NET és PHP webes alkalmazásokat ugyanazon a kiszolgálón. Az IIS segítségével mindezt megteheti. Tudjon meg többet az alapokról az IIS.NET webhelyén!

IIS 8.5 Web Server Hero

Miért fogja imádni az IIS 8.5-öt?

A

Könnyen hozzájuthat. Ingyenesen használhatja.

A Microsoft webplatform-telepítő használatával beszerezhet mindent, amire szüksége lesz a webes alkalmazások IIS segítségével történő futtatásához és üzemletetéséhez. Az egyszerű és könnyen használható telepítővel azonnal használatra kész a fejlesztési vagy üzemeltetési gépezete. A telepítő tartalmazza az IIS legújabb verzióját és annak bővítményeit. Ezenkívül megkapja a Microsoft-webplatform legújabb összetevőit is, beleértve a keretrendszereket, adatbázisokat és fejlesztőeszközöket. És ami a legjobb: mindezt ingyen! Töltse le most!

ASP.NET és PHP

Nem jövünk ki egymással?

Az IIS az ASP.NET-től a PHP-ig egy hatékony és rugalmas webkiszolgálót nyújt a világ legnépszerűbb webes alkalmazásaihoz, mint pl. az Umbraco, a WordPress és a Drupal. Az ASP.NET-üzemletetés még egyszerűbb és hatékonyabb a kérelemfeldolgozási folyamattal, konfigurációs rendszerrel és kezelőkonzollal való közvetlen és mély integrációnak köszönhetően. Tudjon meg többet a Windows rendszeren használt PHP-ról!

IIS 8.5 méretezés

Még nagyobb durranás a pénzéért!

Az IIS 8.5 számos, kifejezetten nagy üzemletetési környezeteknek szánt új szolgáltatást kínál. A Dinamikus oldalaktiválás és az Inaktív dolgozói folyamatok felfüggesztése csökkenti az erőforrások terhelését, így lehetővé téve az oldal nagyobb lefedettségét és az alacsonyabb teljes birtoklási költséget. Továbbá az új, továbbfejlesztett naplózással hatékonyabb az adatgyűjtés és a hibaelhárítás. Tudjon meg többet az IIS 8.5 új szolgáltatásairól!

Moduláris felépítés az IIS 8.5 használatával

Csak azt használja, amire szüksége van!

Az IIS több elemből épül fel, amelyeknek a széleskörűen bővíthető API-k biztosítják az alapot. Így Ön könnyedén adhat hozzá vagy távolíthat el beépített IIS-összetevőket, vagy akár le is cserélheti azokat olyan egyedi elemekre, amelyek kifejezetten az ügyfél igényeihez készültek. Csak azt használja, amire szüksége van! Szabjon testre és vegyen fel új szolgáltatásokat, pl. az ingyenes IIS-bővítményeken keresztüli terheléselosztást és az URL-címek átírását.

IIS 8.5 – Nagy teljesítmény

Teljesítmény

Gyorsítsa fel webhelyét a beépített dinamikus gyórsítótárazással és a továbbfejlesztett tömörítéssel. Az IIS a hatékony HTTP-tömörítésnek és az SSL webhelyek Windows kernelének kérelemszolgáltatásával való fokozott integrációnak köszönhetően a leggyorsabb teljesítményt nyújtja a statikus és dinamikus webes tartalmakhoz. Hozzon létre egy méretezhető webes infrastruktúrát a HTTP-alapú terheléselosztással és az intelligens kérelemkezeléssel és -irányítással.

IIS 8.5 – Biztonság

Biztonság

Az IIS a webkiszolgáló minimális lábnyomának és az alkalmazások automatikus elszigetelésének köszönhetően alapból maximalizálja a webkiszolgáló biztonságát. Az IIS a processzorteljesítmény szabályozásával lehetővé teszi a teljesítmény elszigetelését, így csökkentve az alkalmazások elszabadulásának esélyét. Ezenkívül az IIS nagyobb mértékű alkalmazáselszigetelést kínál azáltal, hogy alapértelmezésben egyedi azonosítót és elkülönített konfigurációt ad a dolgozói folyamatoknak, ezzel tovább csökkentve a biztonsági kockázatot.

Minden, amire szüksége lehet, INGYEN, egyetlen telepítővel elérhető!