Hrvatska   Promijeni   |   Sva Microsoftova web-mjesta

Home

Resursi za učenje

Putem sljedećih resursa upoznajte sustave Windows Server 2008 i Windows Server 2008 R2.

Pronađite odgovarajuće materijale za učenje

Posjetite centar za učenje sustava Windows Server koji odgovara vašoj ulozi. Pronađite najnovije materijale, uključujući planove učenja za certifikacijske ispite, laboratorijske sesije, mogućnosti e-učenja, informacije o obuci u učionicama te internetsku provjeru vještina.

Pronađite tečaj obuke u blizini koristeći naš novi alat za lociranje.

centara za učenje o sustavu Windows Server

Kratki prikazi o sustavu Windows Server 2008

Želite saznati više o sustavu Windows Server 2008, ali nemate previše vremena? Kratki prikazi su kratke, interaktivne prezentacije o popularnim temama sustava Windows Server 2008, a stvorili su ih stručnjaci programa Microsoft Learning. Svaki je kratki prikaz predstavljen pomoću inovativne Microsoftove tehnologije Silverlight, a uključuje različite medije kao što su animacije i snimljene demonstracije. Na kraju svake prezentacije možete pregledati još kratkih prikaza, saznati više o temi ili posjetiti povezano web-mjesto. Nastavite nas pratiti jer uskoro dolaze kratki prikazi o sustavu Windows Server 2008 R2!

Materijali koje daje program Microsoft Learning

Microsoft Learning daje obitelj proizvoda za obuku koji vam pomažu u podršci za sustav Windows Server, njegovu implementaciju i razvoj rješenja.

 

Registrirajte se za tečajeve, radionice, laboratorijske sesije i praktičan rad, certificirajte se ili pronađite knjige koje vam pomažu da zadržite konkurentnost sada i u budućnosti.

 

Second Shot