Hrvatska   Promijeni   |   Sva Microsoftova web-mjesta

Home

Windows Server 2008 R2 probni softver

Besplatno procijenite Windows Server 2008 R2 u razdoblju od 180 dana.
Registrirajte se da biste preuzeli dvije dostupne slike, uključujući konsolidirani Web, Standard, Enterprise i Datacenter ISO dostupan na engleskom, njemačkom, japanskom, francuskom, španjolskom i kineskom jeziku te Itanium ISO dostupan na engleskom, njemačkom, japanskom i francuskom jeziku.

Odaberite najbolji resurs za procjenu – od vođenih postupaka u sklopu programa Microsoft CARE (u kojemu povremeno dobivate informacije o usvajanju, migraciji i implementaciji kao pomoć pri procjeni) do VHD slika spremnih za korištenje radi brzog pokretanja procjene.

Registrirajte se za vođeni postupak prilagođen IT profesionalcima, preuzmite slike za procjenu te povremeno primajte poruke e-pošte s vezama na dragocjene tehničke resurse.

Registrirajte se za vođeni postupak prilagođen razvojnim inženjerima, preuzmite slike za procjenu te povremeno primajte poruke e-pošte s vezama na dragocjene tehničke resurse.

Preuzmite slike za procjenu virtualnih tvrdih diskova za Windows Server 2008 R2 Enterprise i Server Core konfigurirane za Hyper-V.


Pažljivo pregledajte sistemske preduvjete za sustav Windows Server 2008 R2 prije nego što nastavite. Stvarni preduvjeti i funkcije proizvoda mogu varirati ovisno o konfiguraciji sustava.

Tražite pakete višejezičnih sučelja za Windows Server 2008 R2?

Paketi višejezičnih korisničkih sučelja (Jezični paketi sustava Windows Server) omogućuju višejezično korisničko sučelje u okružju sustava Windows Server 2008 R2. Dodavanje jednog ili više jezičnih paketa u sliku sustava Windows Server 2008 R2 omogućuje jedan ili više jezika u instaliranom operacijskom sustavu Windows Server, a tvrtke dobivaju mogućnost implementacije iste slike sustava Windows Server 2008 R2 s lokaliziranim korisničkim sučeljima širom svijeta.

Kliknite ovdje da biste preuzeli jedan ili više jezičnih paketa (od ukupno 35) za Windows Server 2008 R2

Mogu li moji postojeći poslužitelji koristiti Windows Server 2008 R2?

Preuzmite Microsoftov alat za procjenu i planiranje radi sigurnog popisivanja poslužitelja i generiranja izvješća o migraciji za Windows Server 2008 R2.

Microsoft TechNet

Resursi za IT profesionalce

Windows Server 2008

Vrijeme izazova