KostenlosBietet In-App-Käufe
+ Bietet In-App-Käufe
Kostenlos+
Übersicht Systemanforderungen Bewertungen Verwandt

Beschreibung

Een nieuwe wereld zit te wachten om veroverd te worden! Met een zorgvuldige planning en een goede strategie zal je een heerser van je eigen koninkrijk worden, en zal je het van een bescheiden begin naar ware glorie nemen. Bouw een imperium in een MMO-omgeving en val je rivalen aan in de multiplayer modus. Leid je land naar de overwinning in de strijd voor buit en wereldheerschappij. Vorm krachtige allianties en je zal een koning onder de koningen worden, die angst bij zijn vijanden inboezemt en bewondering opwekt bij zijn volgers. BEWIJS JEZELF ALS EEN OPBOUWER VAN EEN RIJK Je begint in een land vol kansen en schatten die wachten om te worden geclaimd. Het is aan jouw om een goede strategie te ontwerpen en je koninkrijk vanuit niets op te bouwen. Je begint met slechts één gebouw, maar met de tijd zal je rijk voorspoed ervaren. Een efficiënte thuisbasis is essentieel als je voorbereid wilt blijven op oorlog en een kapitein van een krachtige vloot wilt worden. KOM IN VREDE MAAR BEREID JE VOOR OP OORLOG Gebruik je middelen om een onverslaanbare tegenstander te worden. Maak een machtig leger van schepen die klaar zijn voor zeeslagen en die de overheersing van rijken zullen verzekeren. Wanneer je klaar bent, plan je je strategie en leid je je schepen om andere spelers aan te vallen om schatten en glorie te overwinnen in een MMO-gameplay. Versla je vijanden en bescherm het welzijn van je koninkrijk. WORD DE LEIDER VAN EEN STRIJDLUSTIG RIJK Pas je vloot aan met meerdere wapens en ga op reis om nieuwe buit te eisen. Verken verre landen en doorzoek de zeeën naar schatten om te plunderen en gevaren om te confronteren. Met de nieuw verkregen middelen zal je rijk nog sterker worden - als je aanvalsstrategie goed in elkaar steekt. STRIJD TEGEN ANDERE SPELERS EN BEWIJS JE MACHTSPOSITIE Hoewel het land gevuld is met schatten, is jouw land niet het enige land dat het probeert te claimen. Wees bereid om tegen andere spelers te vechten en strijd met hun koninkrijken. Val hun schepen aan, plunder hun spullen en gebruik deze om je overheersing in de multiplayer omgeving te verzekeren. Alleen de echte kapiteins zullen zegevieren. ALS JE ZE NIET KUNT VERSLAAN, MOET JE MET ZE MEEDOEN! Een wijze alliantie kan een groot verschil maken in een gevecht. Maak gebruik van een MMO-functionaliteit, werk online samen met andere spelers om een strategisch voordeel te krijgen in de onvermijdelijke strijd om dominantie. Samen zullen je schepen onverslaanbaar zijn. Eigenschappen van het spel: - Creëer je eigen rijk om deel te nemen aan de machtigsten - Word een echte koning door middel van strategische planning en verstandige beslissingen - Gebruik MMO-gameplay om met andere spelers online te strijden - Test je kracht in multiplayer-gevechten tegen vijanden vanuit de hele wereld - Claim schatten en middelen om je rijk te op te bouwen - Smeed allianties die de eeuwigheid kunnen doorstaan Facebook: https://www.facebook.com/legendarydwarves/ Twitter: @legendarydwarf

Screenshots

Neuigkeiten in dieser Version

Der Schutz des Königreichs kostet x7 während der PvP-Aufgabe; Crab-Mutant lässt Panzer fallen; Fehler, Abstürze und Fehlerbehebungen.

Zusätzliche Informationen

Veröffentlicht von

Moonmana

Veröffentlichungsdatum

20.10.2016

Ungefähre Größe

154,09 MB

Altersfreigabe

USK ab 6 Jahren

Kategorie

Strategiespiele

Diese App kann

Zugriff auf Ihre Internetverbindung
Zugriff auf Heim- oder Arbeitsnetzwerke
Zugriff auf Ihre Internetverbindung als Server.

Installation

Holen Sie sich diese App, während Sie bei Ihrem Microsoft-Konto angemeldet sind, und installieren Sie sie auf bis zu zehn Windows 10-Geräten.

Barrierefreiheit

Laut Produktentwickler erfüllt dieses Produkt die Anforderungen für Barrierefreiheit und ist daher einfacher zu verwenden.

Unterstützte Sprache

English (United States)
Deutsch (Deutschland)
Español (España, Alfabetización Internacional)
Français (France)
Italiano (Italia)
日本語 (日本)
한국어(대한민국)
Português (Brasil)
Português (Portugal)
Русский (Россия)
Türkçe (Türkiye)
Українська (Україна)
中文(中国)
中文(香港特別行政區)Dieses Produkt melden

Anmelden um dieses Spiel an Microsoft zu melden.