Kostenlos
Stellen Sie Windows auf Ihre Sprache um.
Kostenlos
Übersicht Systemanforderungen Bewertungen Verwandt

Beschreibung

Uvijek ažuran i stalno poboljšanje iskustva korištenja Windows jezika! Windows od sada isporučuje besplatna ažuriranja jezika putem prodavnice Microsoft Store. To znači da kontinuirano poboljšavamo vaš lokalni jezik i automatski šaljemo ova ažuriranja na vaš uređaj. Instaliranjem aplikacije Lokalni paket, Windows tekst će uvijek biti ažuran na svim jezicima. Zainteresirani ste da pomognete u poboljšanju Windows teksta na vašem jeziku? Možete jednostavno pružiti prijedloge za poboljšanja teksta putem aplikacije Centar za povratne informacije koja je uključena u operativni sistem Windows. Ukucajte “Centar za povratne informacije” u okvir za pretraživanje usluge Cortana ili pritisnite i zadržite tipku s logotipom sistema Windows + F. Napomena: dodatne funkcije jezičke podrške, kao što su rječnici i pravopisi, također se mogu instalirati. Zahtjevi za prostorom za pohranu se razlikuju u zavisnosti od instalirane funkcije.

Screenshots

Zusätzliche Informationen

Veröffentlicht von

Microsoft Corporation

Veröffentlichungsdatum

17.11.2017

Ungefähre Größe

14,06 MB

Altersfreigabe

Nicht bewertet


Diese App kann

Anwendungen mit dieser Funktion können Übersetzungen bereitstellen die teilweise von der Windows-Benutzeroberfläche verwendet werden können.

Installation

Holen Sie sich diese App, während Sie bei Ihrem Microsoft-Konto angemeldet sind, und installieren Sie sie auf Ihren Windows 10-Geräten.

Dieses Produkt muss auf Ihrer internen Festplatte installiert werden.

Unterstützte Sprache

Bosanski (Bosna I Hercegovina)

Zusätzliche Bedingungen

Transaktionsbestimmungen

Dieses Produkt melden

Anmelden um diese App an Microsoft zu melden.