Solutions for your Industry

Find solutions that can meet your industry-specific needs

Tools

Toimialojen Microsoft Dynamics -ratkaisut

Kun haluat lisätä liiketoiminnan mukautumiskykyä, yksinkertaistaa toimitusketjuja, ottaa käyttöön uusia liiketoimintamalleja tai lisätä asiakasuskollisuutta, kumppanimme tarjoavat alan tarpeisiin räätälöityjä Microsoft Dynamics -ratkaisuja, joiden avulla ydinliiketoiminta sujuu tehokkaammin, joustavammin ja helpommin.

Microsoft Dynamics on vaikuttava teknologiakokonaisuus, joka helpottaa taloushallintoa, asiakassuhteiden hoitoa ja toimitusketjujen hallintaa. Erikoistuneita palveluita tuottavien kanavakumppanien toimittamat mukautuvat liiketoimintaratkaisut toimivat Microsoftin tuttujen ohjelmistojen kanssa ja niiden tapaan auttaen koko liiketoiminnan prosessien yksinkertaistamista.

Toimialan tuntevien kumppanien ratkaisut

Kaikki Microsoft Dynamics -kumppanien kehittämät ratkaisut, joilla vastataan toimialan ja yrityksen erityistarpeisiin perustuvat pohjimmiltaan Microsoft Dynamicsin vakiotoiminnallisuuteen. Kumppaneillamme on kokemusta työskentelystä kaikenkokoisten organisaatioiden kanssa, ja he tarjoavat laajan palveluvalikoiman liiketoimintasi menestyksen takaamiseksi.

Microsoft Dynamics ja kumppanimme tarjoavat
  • ratkaisuja oman alasi liiketoimintaprosesseihin
  • erikoisalojen ohjelmistoja ja asiantuntemusta
  • apua yksilöllisiin tarpeisiin räätälöidyn ratkaisun käyttöönotossa
  • laajan palveluvalikoiman menestyksesi varmistamiseksi.

Valitse alta jokin toimiala ja katso lisätietoja siitä, miten Microsoft Dynamics -ratkaisut voivat vastata omiin erityistarpeisiisi.

Lue lisää Microsoft Dynamics -ratkaisuista

Microsoft Dynamics -tuoteperhe perustuu tuttuihin ja yleisesti käytettyihin Microsoft-tekniikoihin ja sisältää useita eri aloille sopivia liiketoimintaratkaisuja.Lisätietoja

Ota yhteyttä, kun tarvitset lisätietoja tai haluat keskustella Microsoft-edustajan kanssa.