Free
Overview System Requirements Reviews Related

Description

Lajmi i fundit ne Portalin 10Minuta. Ofrojmë Lajmet e fundit ne Politik, Sport, VIP, Lifestyle, Horoskopi, Muzik Shqip, Radio dhe Humor Shqip. Lajme Shqip me Thashetheme nga Vipat Shqiptar, Kenge Shqiptare ne 2016 nga Kosova, Shqiperia, Maqedonia si dhe Diaspora Shqiptare. Ofrojme gjithashtu informacione dhe keshilla mbi menyren e jeteses p.Sh. Keshilla per jeten e perditshme, Dhembe, Fytyre, Lekure, Flokeve etj.

Screenshots

Additional information

Published by

AppMachine B.V

Copyright

2016 10minuta.com All Rights Reserved

Developed by

AppMachine B.V

Release date

1/30/2018

Approximate size

10.18 MB

Age rating

For all ages

Category

Medical

Installation

Get this app while signed in to your Microsoft account and install on up to ten Windows 10 devices.

Language supported

English (United States)

Publisher Info

10Minuta websiteReport this product

Sign in to report this app to Microsoft