Free
Overview System Requirements Related

Description

Ebuy.al - është një platformë (dyqan) online ne të cilën tregtohen një shumëllojshmëri produktesh të firmave apo kompanive të ndryshme. Ne ofrojmë një treg të hapur për të gjitha kompanitë që duan të bëhen pjesëmarrëse dhe duan të shesin diçka në këtë platformë. Produktet janë të zgjedhura nga kompanitë më serioze dhe janë të strukturuara për një kërkim sa më të lehtë.

Screenshots

Additional information

Published by

ikub.al

Developed by

ikub.al

Release date

10/17/2014

Approximate size

1.31 MB

Age rating

For all ages

Category

Business

Installation

Get this app while signed in to your Microsoft account and install on up to ten Windows 10 devices.

Language supported

Shqip (Shqipëri)

Publisher Info

ebuy.al website

Additional terms

Terms of transaction


Report this product

Sign in to report this app to Microsoft