Free
Overview System Requirements Reviews Related

Description

Telegrafi.com është njëri nga protalet më të famshme në Kosovë dhe Shqipëri. Grupi BuilderSoft pasi që Telegrafi.com nuk ka zhvilluar ende pë këtë platform, kjo është arsyeja që ne e zhvilluam këtë aplikacion. Informacionet nga Telegrafi janë pjesë edhe e Informohu.

Screenshots

Additional information

Published by

BuilderSoft

Developed by

BuilderSoft

Release date

11/16/2014

Approximate size

694.97 KB

Age rating

For all ages

Category

News & weather

This app can

Access your Internet connection and act as a server.

Installation

Get this app while signed in to your Microsoft account and install on up to ten Windows 10 devices.

Language supported

English (United States)

Publisher Info

Telegrafi website

Additional terms

Terms of transaction


Report this product

Sign in to report this app to Microsoft