Ratings and reviews

Average customer rating

0 stars out of 5
9 ratings

Rating snapshot

Sign in To rate and review, sign in.
1 stars out of 5
· 1/20/2016
Het is me na weken nog nooit gelukt een krant te lezen

Meestal lukt zelfs het downloaden niet. Hoe durf je dit op de markt te brengen?!

2 stars out of 5
· 12/1/2015
geen goede app beschikbaar voor windows

Op de android telefoon is de Volkskrant app prima. Voor de Windows telefoon is er niets. Voor de tablet en pc is de app matig. Ik vind als abonnee dat de Volkskrant de plank mis slaat. Een goede app is essentieel om inhoud/ lay out van de krant te kunnen ervaren. Als op op Android kan, moet het volgens mij op Windows ook lunnen

2 stars out of 5
· 10/9/2015
Prima krant, zeer matige windows app

In tegenstelling tot de Android-versie is deze App zeer matig te noemen. Er is geen light versie van de krant te downloaden en het pagina-overzicht kun je niet bekijken. Ook is de inhoud van een artikel soms niet in zijn geheel te lezen, het laatste stuk ontbreekt vaak. Jammer. Ik lees de krant daarom het meest op mijn Android telefoon.

3 stars out of 5
· 8/15/2015
Prima krant, okay app

@Volkskrant, App kan beter lees/hanteerbaar gemaakt worden. Inhoud is prima, maar volledig gebruik van de Windows 10 continuum mogelijkheden/universal app, betere swipe, logischere zoom in/uit, volgend artikel etc zou prettig zijn. Zoals gezegd, inhoud/krant prima, app kan beter

1 stars out of 5
· 5/23/2015
windows 8.1 app werkt niet goed

de volkskrant app voor windows 8.1 heft al wekenlang problemen om de krant van zaterdag op te halen. Hij laad to 99% om dan met een melding te komen dat het laden mislukt is. Ook komt de krant vaak met de melding dat geen internet verbinding is. Nietwaar natuurlijk. Ik kan nu al meer dan twee maanden geen krant op zaterdag lezen. Een mail van de volkskrant geeft aan dat ze weten dat de fout bestaat maar blijkbaar hebben ze geen goede app ontwikkelaars voor windows. Met een iPad werkt het wel goed.

4 stars out of 5
· 5/25/2014
Werkt goed

App werkt goed maar kan geen light versie downloaden. Die keuze is er wel op iPhone/iPad. Zou handig zijn want het laden duurt nu lang.

4 stars out of 5
· 10/11/2013
Werkt goed.

Prima app om digitaal je Volkskrantje te lezen.

4 stars out of 5
· 6/15/2013
Geen volledige artikelen in 'artikelen-modus'

Heel vreemd, maar als je de krant in artikelenmodus leest (dus niet in de modus waarbij je in de papieren opmaak van de krant op de artikelen klikt), dan worden de artikelen alleen deels zichtbaar. Na 2 pagina's stopt het artikel.

stars out of 5
·

Features

  • Lees de Volkskrant als papieren krant
  • Lees de tekstversie op uw vertrouwde toestel
  • In- en uitzoomen voor betere leesbaarheid of een overzicht van de pagina's

App details


Version notes

Bedankt voor het gebruik van onze app! We werken voortdurend aan verbeteringen en fixes om het digitaal lezen van de Volkskrant makkelijker te maken. Gebaseerd op de feedback die we ontvingen, zitten in deze update een oplossing voor het openen en lezen in de app wanneer de gebruiker offline is, een aantal technische oplossingen en optimalisaties om de gebruiksvriendelijkheid te verhogen. We zijn op de hoogte van een huidig probleem op Microsoft Surface tablets en werken hard om daarvoor zo snel mogelijk nog een oplossing uit te brengen. Om onze apps te blijven verbeteren, is je feedback voor ons van onschatbare waarde. Geef je vragen en opmerkingen daarom gerust door via +31 88 056 15 61.


People also like