Features

  • U kiest zélf hoe u de Volkskrant wil lezen: alsof het de papieren krant is, of per artikel in een makkelijke tekst- en beeldversie.
  • U kan inzoomen op pagina's, artikels en beelden en hebt een handig overzicht van de pagina's.
  • Krant gemist? Geen probleem. U kunt altijd de kranten van de voorbije week downloaden.
  • U kan de krant eerst downloaden en later offline lezen.

App details


Version notes

Bedankt voor het gebruik van onze app! We werken voortdurend aan verbeteringen en fixes om het digitaal lezen van de Volkskrant makkelijker te maken. Gebaseerd op de feedback die we ontvingen, zitten in deze update een verbeterde zichtbaarheid van de loginschermen, bijkomende tracking voor het opsporen van fouten en een aantal technische oplossingen voor verschillende bugs en crashes. Om onze apps te blijven verbeteren, is je feedback voor ons van onschatbare waarde. Geef je vragen en opmerkingen daarom gerust door via +31 88 056 15 61.


Ratings and reviews

Average customer rating

0 stars out of 5
14 ratings

Rating snapshot

Sign in To rate and review, sign in.
1 stars out of 5
· 5/24/2016
NIET DOEN!

Ik heb nu een abonnement maar kan de Vokskrant niet lezen op mijn Surface! Schande. Wil gewoon de krant niet downloaden. Waardeloze app. Daar zit je dan in het buitenland. Bedankt Volkskrant!! Deze review is van 2 maart en allang daarvoor stond hierboven in de beschrijving: 'We zijn op de hoogte van een huidig probleem etc'. Momenteel is het 22 april. Tjonge, tjonge hoe lang moet het duren zeg? Dat had toch allang geregeld kunnen zijn! OK, nu is het 24 mei, heb ik de nieuwe app gedownload en...ja hoor....de krant wil nog steeds niet downloaden op mijn Surface Pro 4 met W10!! Wat is hier toch aan de hand? Zo moeilijk kan het toch niet zijn? Wie doet hier zijn of haar werk niet!?

1 stars out of 5
· 4/18/2016
Onbegrijpelijk dat er geen app voor de telefoon is

Betaal best veel voor een digitaal abonnement, dus stom dat ze windows (phone) niet ondersteunen. Tip: probeer Topics, krijg je behalve Vk nog een stel andere goede kranten. En die app werkt tenminste.

1 stars out of 5
· 3/28/2016
Downloaden gaat altijd mis (Windows 10)

Ik vind dit absoluut een achteruitgang vergeleken met de vroegere 'gewone' digitale krant. Het is me nog niet één keer gelukt om de krant te downloaden. Ik krijg continu de mededeling 'er is iets fout gegaan enz.' Waarom is dit niet beter getest? Ik zou zeggen: zet de 'oude' digitale krant voorlopig weer online en verbeter eerst deze app. Groet, John van Hulst

4 stars out of 5
· 2/13/2016
Fijne manier om de krant te lezen.

Als je eenmaal door hebt hoe de app werkt, dan is het prima in orde. Dat gezegd. Het is niet 100% intuitief.

1 stars out of 5
· 1/20/2016
Het is me na weken nog nooit gelukt een krant te lezen

Meestal lukt zelfs het downloaden niet. Hoe durf je dit op de markt te brengen?!

2 stars out of 5
· 12/1/2015
geen goede app beschikbaar voor windows

Op de android telefoon is de Volkskrant app prima. Voor de Windows telefoon is er niets. Voor de tablet en pc is de app matig. Ik vind als abonnee dat de Volkskrant de plank mis slaat. Een goede app is essentieel om inhoud/ lay out van de krant te kunnen ervaren. Als op op Android kan, moet het volgens mij op Windows ook lunnen

2 stars out of 5
· 10/9/2015
Prima krant, zeer matige windows app

In tegenstelling tot de Android-versie is deze App zeer matig te noemen. Er is geen light versie van de krant te downloaden en het pagina-overzicht kun je niet bekijken. Ook is de inhoud van een artikel soms niet in zijn geheel te lezen, het laatste stuk ontbreekt vaak. Jammer. Ik lees de krant daarom het meest op mijn Android telefoon.

3 stars out of 5
· 8/15/2015
Prima krant, okay app

@Volkskrant, App kan beter lees/hanteerbaar gemaakt worden. Inhoud is prima, maar volledig gebruik van de Windows 10 continuum mogelijkheden/universal app, betere swipe, logischere zoom in/uit, volgend artikel etc zou prettig zijn. Zoals gezegd, inhoud/krant prima, app kan beter

1 stars out of 5
· 5/23/2015
windows 8.1 app werkt niet goed

de volkskrant app voor windows 8.1 heft al wekenlang problemen om de krant van zaterdag op te halen. Hij laad to 99% om dan met een melding te komen dat het laden mislukt is. Ook komt de krant vaak met de melding dat geen internet verbinding is. Nietwaar natuurlijk. Ik kan nu al meer dan twee maanden geen krant op zaterdag lezen. Een mail van de volkskrant geeft aan dat ze weten dat de fout bestaat maar blijkbaar hebben ze geen goede app ontwikkelaars voor windows. Met een iPad werkt het wel goed.

4 stars out of 5
· 5/25/2014
Werkt goed

App werkt goed maar kan geen light versie downloaden. Die keuze is er wel op iPhone/iPad. Zou handig zijn want het laden duurt nu lang.


People also like