En sky skal fjerne begrænsninger, ikke skabe dem. Nå mere på kortere tid, og få tid til overs til at fokusere på vigtigere opgaver med den skyløsning, som passer til din virksomhed.

Opdag mulighederne med Microsoft Cloud OS

Du kender salgstalen: “Udfør alting 100 gange hurtigere/bedre/billigere i skyen.” Skyen tilbyder store fordele: øget effektivitet, der lader it-afdelingen fokusere på strategiske virksomhedstiltag; en fleksibel og samlet platform, der gør det muligt at tilpasse sig fremtiden; og centraliseret it-styring samtidig med at slutbrugernes adgang udvides.


Men ikke alle skyleverandører er ens. Du kan vælge mellem tre grundlæggende typer af leverandører af din skytjeneste.

Offentlig sky
Offentlig sky

Når skyleverandørerne ikke skal bekymre sig om eksisterende software eller infrastruktur, kan de sikre billige tjenester og hurtig innovation, udelukkende baseret på den offentlige sky. Selvom de ikke behøver beskæftige sig med de eksisterende løsninger, så er du nødt til det. Hvis du ligner de fleste andre virksomheder, er der flere grunde til, at den offentlige sky kun kan indgå som en del af en større hybridskyløsning. Medmindre du har planer om at lægge hele virksomheden på en offentlig sky i næste uge, har du brug for en integreret platform, som samler din nye offentlige sky og dine private skyaktiver, så du let kan administrere begge. Leverandører, som kun leverer offentlige skyer, har ingen erfaring med at understøtte de eksisterende aktiver på din virksomhed.

Læs mere
På virksomheden
På virksomheden

De traditionelle leverandører, som har satset hårdt på lokale løsninger og softwaredefinerede datacentre, må nu kæmpe hårdt for at sammensætte en hybridskyløsning. En virksomhed, der har undgået offentlige skyløsninger, kan ikke bare sammensætte et solidt tilbud og dække over sin ringe erfaring med skyløsninger ved at strø om sig med forvirrende begreber og brede formuleringer. Hvis disse leverandører ikke har erfaring med at køre sine egne store offentlige skyer, vil de kun fremstå som et sikkert valg på overfladen. De kan ikke levere en integreret hybridløsning, der giver den effektivitet og fleksibilitet, som skyen lover. Vil du virkelig overlade din skyplan til en virksomhed, der stadig er usikker på sin egen?

Læs mere
Hybridsky
Hybridsky

Den ideelle model er fleksibel, så du kan flytte skyen i dit eget tempo, mens du bevarer infrastrukturen i virksomheden. Microsoft har både erfaring med offentlige skyer og en dyb forståelse for eksisterende infrastruktur, så vi kan levere den rette skyløsning til dig. Vi kan tilpasse din skyplan og opfylde din virksomheds behov for overensstemmelse, sikkerhed og høj tilgængelighed. Vores hybridskyløsning gør det muligt at udvide dit it-teams eksisterende færdigheder fra drift af datacentre i virksomheden til Windows Azure. Vi ved, at noget af det første, du vil flytte til skyen, kan være store arbejdsopgaver som f.eks. omfatter SharePoint og Exchange, der er afgørende for din virksomheds aktiviteter.


Du har i sidste ende behov for en partner, som kan køre både dine eksisterende aktiver og dine nye skyaktiver på virksomhedsniveau og ud fra virksomhedsstandarder. Ingen andre leverandører forstår Microsoft-produkter og understøtter dem bedre, end vi gør.

Læs mere

Flere ressourcer