Microsofts unikke tilgang til enheder og tjenester sikrer et personligt fokus, en ensartet oplevelse og et globalt kvalitetsstempel – hvilket betyder, at mennesker og virksomheder kan realisere deres fulde potentiale.
Vores vision er, at enheder leverer intuitive og engagerende oplevelser overalt og på alle enheder udelukkende i kraft af en tjenestebaseret shell.
Vores vision for virksomhedsløsninger er at sætte mennesker og virksomheder i stand til at frigøre deres potentiale og skabe engagerende og tilfredsstillende kundeoplevelser.
Vores vision for programmer og tjenester er at udstyre den moderne arbejdsplads med dynamiske, integrerede løsninger.
Vores vision for skyer og virksomhedsdrift er at levere en moderne, ensartet og integreret platform med gnidningsfri skalering for alle apps.

Se fremtiden for Enterprise i et nyt lys

Hvordan ser du din virksomhed i fremtiden, og hvordan bruger den teknologien til at holde god kontakt til dine kunder, konkurrere globalt, tiltrække og fastholde talenter, levere innovative produkter og tjenester og administrere omkostninger og risici? I dag forandrer mobile enheder og sociale netværksløsninger den måde, hvorpå mennesker skaber kontakt til hinanden og engagerer kunder og partnere. Den eksplosive mængde af data og forbindelsen til skyen er blevet en afgørende faktor i innovationen. Microsofts unikke tilgang til enheder og tjenester gør det lettere at udnytte de nye muligheder, som den fremvoksende teknologi giver. Vi ser frem til at hjælpe dig til at se din virksomhed på en ny måde og udvikle din egen teknologiske vision og plan, som kan fremme væksten i din virksomhed.

Enheder
Enheder

Adgang til oplysninger i realtid og hjælp til at engagere kunder med smarte, kontekstbaserede oplevelser. Vi arbejder målrettet på at give en fælles, sammenhængende oplevelse på tværs af de enheder, som brugerne benytter hver dag – telefoner, tablets, pc'er og spilkonsoller. I dag tilbyder vi virksomheder et uovertruffent udvalg på mere end 2.400 certificerede Windows 8-enheder. Og vi går meget op i at gøre databehandling mere engagerende og naturlig via berøring, tale og bevægelse.

Læs mere
Virksomhedsløsninger
Virksomhedsløsninger

Med proaktive programmer bliver dine medarbejderes fulde potentiale synligt. Vi designer proaktive virksomhedsprogrammer, som samler adskilte data og processer og eliminerer forstyrrende forskelle i en organisation. Med en 360-graders visning af virksomheden er medarbejderne i stand til at levere fremragende kundeoplevelser. Og vi leverer løsninger som enkle, integrerede apps, der er hurtige at installere og lette at håndtere.

Læs mere
Programmer og tjenester
Programmer og tjenester

Gå fremtiden i møde med forbundne programmer og tjenester. Vi arbejder hele tiden på at sikre, at vores produktivitetsløsninger imødegår den konstante udvikling af arbejdslivet – lige fra at levere support til moderne enheder og integrere den moderne og mere sociale arbejdsform, hvor medarbejdere kan udtrykke sig selv, få værdifuld indsigt og kommunikere effektivt med hinanden. Altid med de nødvendige kontrolfunktioner til beskyttelse af din intellektuelle ejendom.

Læs mere
Sky og Enterprise
Sky og Enterprise

Levering af en ensartet platform på tværs af Microsoft, tjenesteudbyder og kundedatacentre. Vi ser datacentret i en ny form. I dag omdanner Cloud OS it-funktioner og baner vejen for moderne virksomheds-apps, der kan tilpasses både behovet og budgettet. Med den ensartede dataplatform kan virksomhederne samle alle data og dermed uddrage værdifuld viden. It-løsningerne, som tager udgangspunkt i den enkelte bruger, imødegår consumerization uden at gå på kompromis med kompatibiliteten.

Læs mere

Se fremtiden for Enterprise i et nyt lys

  • Marketing @ Microsoft-blog: En intern medarbejders syn på vores markedsføringsstrategi og drift

    Læs mere
  • Marketing @ Microsoft-blog: En intern medarbejders syn på vores markedsføringsstrategi og drift

    Læs mere
  • Digitalisering af ledelsespakken: Sådan realiseres gode idéer og elimineres papirmediet som en af de sidste informationsbarrierer

    Læs mere