Felhőn alapuló új szemlélet

A sikeres digitális vállalkozások holisztikus szemlélettel alakítják át üzleti tevékenységüket a mobilitás, a közösségi eszközök és a big data koncepciójára építkezve. Ezek között a felhő teremti meg a kapcsolatot.

Részletesebben

Emberközpontú

Biztosítson vonzó használati lehetőségeket alkalmazottai és partnerei számára, hogy növelje motivációjukat és termelékenységüket!

Részletesebben

Nagyvállalati színvonal

Alapjaiban alakíthatja át a vállalat működését és a versenyben való részvételt, ha egy olyan céggel működik együtt, amelynek megvan a tapasztalata, globális lefedettsége és mérete ahhoz, hogy megbízzon benne.

Részletesebben

Mindenre kiterjedő

Egyik cég sem működik elszigetelten. Alakítson ki partneri kapcsolatot a világ legnagyobb fejlesztői közösségével, amelyhez integrált, több platformot, alkalmazást és eszközt átfogó felhőszolgáltatások párosulnak.

Részletesebben
KÖVETKEZŐ:
Továbbiak

A vállalat újragondolása

Napjainkban szinte mindenhol hálózatos technológiákat használunk, ez pedig rendkívüli mértékben megváltoztatta az ügyfelek elvárásait, újfajta lehetőséget teremtve a vállalatoknak a versengésre. Manapság gyakorlatilag minden cég átalakulóban van digitális vállalattá. A Microsoft segíteni tud a gyorsan reagáló, ügyfélközpontú vállalattá való átalakulásban.