A mobilitáson és a felhasználók készülékein alapuló új szemlélet

A vállalati mobilitás következő hullámának lényege az lesz, hogy a felhasználók folyamatosan, akadálymentesen használhassák mobileszközeiket. A mobilitás immár nem azt jelenti, hogy mindenkinél van egy mobileszköz. A mobilitás azt jelenti, hogy a felhasználó bármilyen eszközt kézbe foghat tevékenységével összefüggésben, és azonnal hozzáférhet mindenhez: a beállítások, az adatok és az alkalmazások követik a felhasználót, és akadálymentesen terjednek egyik eszközről a másikra.

Részletesebben

Az eszközválasztás és helyfüggetlen hozzáférés biztonsági kockázat nélkül

Az üzleti felhasználó szinte mindig és mindenhol elérheti a számára fontos információkat, miközben az adatai továbbra is védve maradnak. A rendszer annyira rugalmas, hogy a munkavállaló akár a saját eszközeit is használhatja a vállalati eszközök helyett, amennyiben azok megfelelnek a vállalat által támasztott követelményeknek.

Részletesebben

Útközben is dolgozhat a megszokott, integrált felhasználói felületeken

Az intuitív kezelőfelület, a könnyű kezelhetőség döntő jelentőségű a mobil munkavégzés szempontjából. Célunk az, hogy saját kategóriájuk legjobb kezelőfelületeit alakítsuk ki olyan üzleti és közösségi alkalmazások formájában, amelyek működnek minden olyan eszközön, amelyen az emberek el szeretnék végezni a munkájukat.

Részletesebben

A speciális és terepmunka feltételeinek megteremtése mobil üzleti alkalmazásokkal

Ezt a mobil kezelőfelülettel már rendelkező üzleti alkalmazások (például a Microsoft Dynamics CRM) teszik lehetővé. Ezek az alkalmazások azonban nemcsak mobil környezetben működnek. Olyan egységes megoldás is kifejleszthető, amely egyaránt működik és egyformán jól használható PC-n, táblagépen és okostelefonon. Mindez még könnyebb, ha a már üzemben lévő, ismerős eszközöket, nyelveket és háttér-infrastruktúrát használhatják erre a célra.

Részletesebben

A tetszetős és integrált mobilalkalmazások még több felhasználót vonzanak

Sokoldalú és tetszetős, az ügyfeleit elkápráztató mobilfelületet alakíthat ki azzal, hogy felhasználja a környezetre vonatkozó információkat (pl.: a helyadatok), és ezeket összekapcsolja más alkalmazásokkal és adatokkal (pl.: a névjegyekkel és a közösségi hálózati tagságokkal).

Részletesebben

Bővülő, globális, éjjel-nappal működő mobilközösség kialakítása

A felhő segítséget nyújt annak a problémának a megoldásában, hogy miképpen juttassa el a tartalmat a világ különféle tájain, változatos eszközökön dolgozó felhasználóknak. Továbbá lehetőséget teremt a rendszer igény szerinti átméretezésére, multimédiás tartalmak felügyeletére és terjesztésére valamint egyszerűbbé teszi a fejlesztési folyamatokat, így Ön a felhasználók optimális kiszolgálására tud koncentrálni.

Részletesebben
KÖVETKEZŐ:
Továbbiak

A vállalat újragondolása

Napjainkban szinte mindenhol hálózatos technológiákat használunk, ez pedig rendkívüli mértékben megváltoztatta az ügyfelek elvárásait, újfajta lehetőséget teremtve a vállalatoknak a versengésre. Manapság gyakorlatilag minden cég átalakulóban van digitális vállalattá. A Microsoft segíteni tud a gyorsan reagáló, ügyfélközpontú vállalattá való átalakulásban.