Få enda mer kraft i den pålitelige Office-pakken

Hele Office i skyen

Med Office 365 får du produktivitet når du trenger det. Dine ansatte får kjente og profesjonelle verktøy som fungerer uansett hvor de jobber; enten det er på PC, Mac, nettbrett eller mobil. Med de skybaserte tjenestene i Office 365 sparer du tid på IT-administrasjon samtidig som de ansatte raskt kan bidra til å nå bedriftens mål.

Mobile løsninger har blitt vanlige
Mobile løsninger har blitt vanlige

Mobile løsninger har gitt oss et nytt syn på balansegangen mellom jobb og privatliv. Dagens arbeidsmiljø befinner seg overalt, og den raske veksten i "bring your own device"-tiltak (BYOD) kommer som et resultat av forventninger om en arbeidsopplevelse med bedre flyt. Ansatte vil ha teknologi som oppfyller ønsket om data som alltid er tilgjengelige, på alle enheter, hvor de enn befinner seg.

Med Microsoft Office 365 får du det nyeste innen mobile bedriftsløsninger: en sømløs jobbopplevelse for ansatte, basert på ubegrenset tilgang til programmer, innstillinger og data som synkroniseres fra enhet til enhet. Office 365 frigjør og utstyrer dine ansatte slik at de kan kommunisere og samarbeide fra nær sagt hvor som helst. Dette gir innovativ produktutvikling og forbedret kundestøtte, samt en konkurransemessig fordel.

Les mer
Utnytt sosiale verktøy

     Utnytt sosiale verktøy

Med dagens teknologi har folk verktøyene de trenger for å skape og virkeliggjøre ideer i høyt tempo som tidligere var utenkelig. Etter som stadig flere nyskapende ideer finner veien til markedet i form av nye produkter og tjenester, blir de raskt tatt i bruk av forbrukerne. I forretningsverden kalles dette forbrukertilpasning av IT. Fenomenet drives fram av den nærmest ubegrensede tilgangen til informasjon på nettet, samt folks vilje til å ta i bruk nye ideer. Med Office 365 får du sosiale funksjoner som kan forvandle bedriften din gjennom bruk av en omfattende serie med sosiale verktøy.

Se video
En eksplosjon av data

     En eksplosjon av data

Analytikere anslår at den totale mengden digital informasjon i verden tidobles hvert femte år. Mange bedrifter lurer på hvordan de kan utnytte denne eksplosive økningen i datamengde uten å bli overveldet. Med Office 365 kan du effektivt fange opp, integrere og levere store mengder strukturerte og ustrukturerte data fra interne og eksterne kilder og tjenester, inkludert sosiale medier. Når du har kontroll på forretningsinformasjonen din, blir det enklere for dine ansatte å bruke Office 365 til å utforske, visualisere og dele informasjon som kan behandles.

Lær mer
Administrasjon av samsvar
"Selskaper som ikke produserer informasjon i tide risikerer å måtte betale store bøter."

Kilde: "E-discovery is becoming much more important",

Network World,

Michael Osterman

I dag sendes det mer enn 60 milliarder e-poster daglig rundt om i verden. Ifølge en undersøkelse utført av IDC vil den totale datamengden i verden bli 50 ganger større på ti år. Etter hvert som mengden innhold og elektronisk informasjon øker, øker også presset på organisasjoner om å sørge for samsvar med eksterne og interne forskrifter. Samsvarsløsningene i Microsoft Office 365 kan bidra til å lette dette presset med sin robuste arbeidsflyt for dokumentasjon, sine synlighetsverktøy samt en svært sikker infrastruktur du kan stole på.

Lær mer
Sikkerhet uten kompromisser

     Sikkerhet uten kompromisser

Slutt å bruke tid og penger på å administrere tjenester, og slipp de ansatte fri til å tenke strategisk. Office 365 bidrar til å ivareta datasikkerheten og bedriftens samsvar med verktøy i bedriftskvalitet som forhindrer datatap, innebygd beskyttelse mot skadelig programvare og integrert samsvarsfunksjonalitet.

"Den robuste sikkerheten og påliteligheten Microsoft ga oss med Office 365 var helt essensiell. Vi hadde ikke godtatt en vertsløsning uten å være sikre på at delstatens data var helt sikre. Det at Microsoft bygger inn sikkerhet i tjenesten helt fra begynnelsen, i stedet for å legge det til senere, og ivaretar sikkerheten gjennom hele livssyklusen, gjør at IT-staben kan fokusere på andre eventuelle sikkerhetsproblemer vi måtte ha som døgnkontinuerlig operasjon." - Tarek Tomes, kommisjonærassistent (OET) i delstaten Minnesota

Lær mer

More Resources

 • Grow your business with Office 365 Enterprise E1

  Try Now
 • Your Office instantly with Office 365 ProPlus

  Buy Now
 • Office 365 customer stories

  Learn More

Products

Customer Stories

Tulane University
1.28.2013

Tulane University

Tulane University Gains HIPAA-Compliant, Disaster-Tolerant Email InfrastructureRead More
A.P. Eagers
11.6.2012

A.P. Eagers

Auto Retailer Adopts Office 365 over Google, Boosts Email Availability, ReliabilityRead More
UrbaCon General Contracting
8.29.2012

UrbaCon General Contracting

Construction Company Replaces Google with Microsoft Office 365, Boosts ProductivityRead More
American Red Cross
7.16.2012

American Red Cross

Nonprofit Uses Cloud-Based Email to Connect Staff, Expedite Community ServiceRead More
Cablemás
3.13.2012

Cablemás

Telecom Field Employees Use Cloud-Based Email to Boost Customer ServiceRead More
Patagonia
6.28.2011

Patagonia

Outdoor Apparel Leader Improves Communications with Hosted SolutionRead MoreWatch Video
United States Department of Agriculture
5.13.2011

United States Department of Agriculture

Federal Agency Ensures Compliance, Saves Costs with Records Management SolutionRead More