Ondersteuning: Premier Support-services

Haal het uiterste uit uw IT-infrastructuur met behulp van Microsoft Services Premier Support. Onze speciale ondersteuningsteams bieden op elk gewenst moment praktische ondersteuning. Urgente kwesties worden onmiddellijk geëscaleerd, zodat problemen snel worden opgelost en uw bedrijfskritieke systemen in de lucht kunnen blijven. We beoordelen de toestand van uw IT-infrastructuur en zorgen dat uw teams de benodigde trainingen of middelen krijgen om orde op zaken te stellen en houden. We brengen u rechtstreeks in contact met gespecialiseerde technici die uw probleem direct kunnen oplossen. U krijgt bijvoorbeeld een technisch accountmanager die zich verdiept in de uitdagingen die specifiek in uw bedrijf spelen. U profiteert zo van ongeëvenaarde expertise, razendsnelle ondersteuning en strategisch advies dat helemaal is afgestemd op uw unieke IT-omgeving.

Wat u krijgt

 • Met ondersteuning van Microsoft Services profiteert u van:
 • Snellere responstijden: u wordt direct in contact gebracht met de juiste gespecialiseerde technici zodra het nodig is
 • Toegang tot een wereldwijd netwerk van experts met ongeëvenaarde kennis van Microsoft-producten
 • Directe ondersteuning met planning, implementaties en uitgebreide systeembeoordelingen en herstelservices
 • Operationele evaluaties om processen te stroomlijnen, inclusief veiligheidsmaatregelen en toewijzing van middelen
 • Praktijktrainingen en kennisoverdracht om de expertise van het IT-personeel te vergroten en de afstemming tussen zakelijke doelstellingen en IT-investeringen te verbeteren

Onze aanpak

Uw bedrijf verandert in de loop van de tijd en dit geldt ook voor uw systemen, infrastructuur en de vaardigheden van uw medewerkers. Microsoft Services Premier Support biedt een breed scala aan services, met onder meer trainingen aan IT-personeel, systeem- en risicobeoordelingen en best practices. Dankzij onze benadering, met Proactive Services, kunt u potentiële problemen en risico's tijdig aanpakken, zodat uw IT-systemen optimaal blijven functioneren.

Naast de basisservices die in het kader van Premier Support worden geleverd, biedt Microsoft Services diverse programma-uitbreidingen die zijn toegespitst op zeer specifieke of complexe ondersteuningsbehoeften.

Informatie

 • Microsoft Premier Support Services wereldwijd

  Lees meer
 • Contact opnemen met Microsoft Services

  Get in Touch