Windows 8.1 Enterprise: Hoogwaardige professionele oplossingen in een plezierige gebruiksomgeving.

Windows 8.1 Enterprise is bedrijfsklaar

In Windows 8.1 Enterprise komt alles wat u doet bij elkaar, met nieuwe mobiele apps voor uw bedrijf, Office-productiviteitstoepassingen, zoek- en browserfuncties en voorzieningen die overal toegang bieden tot uw gegevens. De Windows-gebruiksomgeving is beschikbaar op al uw apparaten, van zakelijke tablet tot compacte notebook of geavanceerde desktop, op kantoor maar ook onderweg. En de belangrijkste zaken zijn met Windows zo geregeld. Zo kunt u nu alle persoonlijke apparaten in uw organisatie beheren, uw infrastructuur optimaal benutten en de beveiliging van de gebruiksomgeving verbeteren.

U gebruikt momenteel Windows 8 Enterprise en wil overstappen op Windows 8.1 Enterprise: Download de Windows 8.1 Enterprise-media van het Volume Licensing Service Center (VLSC). Let op: Windows 8.1 Enterprise kan niet worden bijgewerkt vanuit de Windows Store. U hebt hiervoor de media uit het VLSC nodig. Lees meer over het verkrijgen van Windows 8.1.

U gebruikt momenteel Windows 8.1 Enterprise Preview en wil overstappen op Windows 8.1 Enterprise: Download de media van het Volume Licensing Service Center (VLSC) en voer een upgrade uit. Bij deze update worden alleen de gegevens op het apparaat gemigreerd. Alle toepassingen (Windows Store-apps of desktoptoepassingen) moeten voor de update opnieuw worden geïnstalleerd. Lees meer over het verkrijgen van Windows 8.1.

De beste zakelijke tablets en pc's
De beste zakelijke tablets en pc's

Windows 8.1 Enterprise voorziet de beste zakelijke tablets van een verbeterde gebruikersomgeving, een geweldige keuze aan productiviteitsapps en nog veel meer. Deze update bevat ook functies zoals opstarten in desktopmodus en verbeterde muis- en toetsenbordnavigatie. Daarmee is dit ook een uitstekende keuze voor uw bestaande laptop- en desktopapparaten.

Lees meer
Windows-apps voor uw bedrijf
Windows-apps voor uw bedrijf

Profiteer van de nieuwe mobiele apps voor uw bedrijf die u nu nog sneller en gemakkelijker kunt ontwikkelen, implementeren en beheren.

Lees meer
Mobiliteit: productief en altijd verbonden

     Mobiliteit: productief en altijd verbonden

Dankzij de verbeterde voorziening voor mobiel breedband, NFC-functionaliteit voor een gemakkelijke koppeling met bedrijfsprinters, native Miracast-ondersteuning voor draadloze weergave en andere nieuwe functies voor mobiel gebruik op Windows-apparaten hebt u altijd verbinding en kunt u productief zijn wanneer u maar wilt.

Lees meer
Optimale inzet van BYOD

     Optimale inzet van BYOD

Ondersteun BYOD-scenario's voor uw mobiele gebruikers en haal het uiterste uit uw huidige investeringen en infrastructuur.

Lees meer
Hoogwaardige beveiliging.

     Hoogwaardige beveiliging.

Windows 8.1 Enterprise omvat een breed scala aan nieuwe beveiligingsvoorzieningen met onder meer verbeterde ondersteuning van biometrische functionaliteit voor identiteitscontrole en het op afstand verwijderen van bedrijfsgegevens. Bedrijfsgegevens worden altijd gecodeerd opgeslagen en kunnen wanneer nodig op afstand worden verwijderd. Zo houdt u meer controle over bedrijfsgegevens op de persoonlijke apparaten van werknemers.

Lees meer

Aanvullende bronnen

Producten

Klantverhalen

Tulane University
1.28.2013

Tulane University

Tulane University Gains HIPAA-Compliant, Disaster-Tolerant Email InfrastructureLees meer
A.P. Eagers
11.6.2012

A.P. Eagers

Auto Retailer Adopts Office 365 over Google, Boosts Email Availability, ReliabilityLees meer
UrbaCon General Contracting
8.29.2012

UrbaCon General Contracting

Construction Company Replaces Google with Microsoft Office 365, Boosts ProductivityLees meer
Meer