Fiți în permanență conectat cu Microsoft

Rămâneţi în contact şi participaţi la conversaţie

Learn More

Socializare

YAMMER

The Microsoft Enterprise Network on Yammer

The Microsoft Enterprise Network on Yammer is an online community where Enterprise customers and Microsoft teams exchange insights about current developments in IT. You must first join your organization's Yammer network before you can join the Microsoft Enterprise Network.
TWITTER

@MSFTEnterprise (U.S.)

Puncte de vedere și noutăți menite exclusiv pentru liderii IT, pentru a facilita accesul acestora la conținut de calitate care îi ajută să rămână la curent cu noutățile Microsoft și cu comunitatea de lideri la nivel global.
Linkedin

CIO Network

Participaţi la discuţie. Intraţi în reţea, discutaţi şi împărtăşiţi cele mai importante idei ale dvs. cu o comunitate având interese comune.

Buletine informative

CIO Enterprise Insights

Buletin informativ Enterprise Insights

Buletinul informativ Enterprise Insight se adresează exclusiv liderilor din domeniul IT şi este o comunicare lunară prin e-mail creată pentru a oferi clienţilor la nivel executiv din domeniul IT acces la un conţinut cuprinzător şi la noutăţi relevante, pentru a sprijini perfecţionarea calităţilor de lider din sfera business.
Business Insights

Business Insights (U.S.)

Microsoft Business Insights este un newsletter lunar personalizat care vă oferă informații relevante pentru afacerea dvs.