En ny syn på marknadsföring.

Den explosion som har skett vad gäller data och omfattande uppkoppling har möjliggjort en ny typ av innovation som drivs av djupare insikter och ökad produktivitet. Tänk dig: ett unikt sätt att använda enheter och tjänster som väver samman kundupplevelsen i alla kanaler.

Mer info

Differentiera varumärken genom unika kundupplevelser

Ta till dig mobil och social teknik på ett sätt som gör dina produkter, tjänster och varumärken oskiljaktiga.

Mer info

Skapa personliga annonser som engagerar

Skapa inbjudande och engagerande upplevelser som kan delas: utforska innovativa alternativ som maximerar din meddelandehantering.

Mer info

Använd sociala media för att öka engagemang och lojalitet

Engagerande innehåll, snabb kontakt: skapa socialt engagemang som påverkar kunderna och möjliggör en responsiv kultur med integrerade sociala funktioner i bekanta verktyg.

Mer info

Integrerad styrning av marknadsföringen

Skapa effektivitet genom exakt marknadsföring som resulterar i målinriktade kampanjer samtidigt som du driver på avkastningen på investeringarna i realtid i alla kanaler.

Mer info

Få kundinsikter från data

Du kan snabbt hitta, visualisera och analysera data samtidigt som du utan ansträngning delar med dig av insikterna till dina kolleger.

Mer info
NEXT:
Visa mera

En ny syn på företaget

Att uppkopplad teknik används så mycket nuförtiden har förändrat kundernas förväntningar dramatiskt och innebär en möjlighet för företag att konkurrera på nya sätt. Nästan varje företag omvandlas nu till en digital verksamhet. Microsoft kan hjälpa er att bli ett tillgängligt, kundcentrerat företag.