Прескокнете до главната содржина
  Пријавување
  Security Patch
  Детален опис на овој програм за преземање наскоро ќе биде достапен на македонски. Во меѓувреме, достапен е опис на англиски јазик за вашите потреби.
  БЕСПЛАТНО
  Application
  Microsoft Office Language Accessory Pack - македонски додава дополнителни алатки за приказ, помош или јазична проверка во зависност од јазикот што го инсталирате.
  БЕСПЛАТНО
  Update
  Internet Explorer 8. Побрз, полесен, со поголема приватност и побезбеден.
  БЕСПЛАТНО
  Tool
  Пакетот за јазичен интерфејс на Windows 8 (LIP) обезбедува делумно локализиран кориснички интерфејс за најчесто користените области на Windows 8.
  БЕСПЛАТНО
  Update
  Детален опис на овој програм за преземање наскоро ќе биде достапен на македонски. Во меѓувреме, достапен е опис на англиски јазик за вашите потреби.
  БЕСПЛАТНО
  Application
  Office Online Server Language Pack овозможува дополнителни јазици за Office Online Server
  БЕСПЛАТНО
  Update
  Преземете го брзиот и лесен прелистувач којшто се препорачува за Windows 7.
  БЕСПЛАТНО
  Application
  Microsoft Office Language Interface Pack 2013 - македонски јазик, обезбедува преведен Кориснички интерфејс за многу апликации на Microsoft Office 2013.
  БЕСПЛАТНО
  Update
  Преземете го брзиот и лесен прелистувач којшто се препорачува за Windows 7.
  БЕСПЛАТНО
  Document
  Детален опис на овој програм за преземање наскоро ќе биде достапен на македонски. Во меѓувреме, достапен е опис на англиски јазик за вашите потреби.
  БЕСПЛАТНО