Windows 10 Home
kr 1 199,00
Nedlasting -knappen er valgt
Nedlastbare produkter blir levert til deg ved å gjøre en nedlastingskobling tilgjengelig etter fullført kjøp.
kr 1 199,00
Oversikt Krav Anmeldelser
Vurdert til 3,2 av 5 stjerner

65 vurderinger

Logg på for å gi en vurdering eller skrive en anmeldelse.

Logg på

Viser 1–10 av 65 anmeldelser

Brukervurdering: 5 av 5

Sendt inn15.04.2017

Anmeldelsestittel for HajakAlt jeg trengte

Windows 10 er jo et sikkert valg. Stabilt og innovativt.

3 av 3 person(er) opplevde dette som nyttig.

Brukervurdering: 1 av 5

Sendt inn20.05.2017

Anmeldelsestittel for JULIANWKAN IKKE AKTIVERE!

PROGRAMMET VIL IKKE AKTIVEREPG GRUNN AV BYTTE AV MASKIN...IKKE BRA

9 av 13 person(er) opplevde dette som nyttig.

Brukervurdering: 1 av 5

Sendt inn03.02.2017

Anmeldelsestittel for SusannWindows 10 har mer eller mindre ødelagt pc-en

Etter oppdatering januar 2017 var det umulig å starte maskinen. Måtte resette til en eldre versjon. Oppdaterte igjen og maskinen ville ikke starte. Eneste måten å få den til å starte på var å slette alle programmer som ikke var Windows. Da oppdateringen endelig var ok og det var mulig å komme inn på maskinen er alt utrolig tregt. Alle USB porter sluttet å virke etter oppdatering.

1 av 1 person(er) opplevde dette som nyttig.

Brukervurdering: 5 av 5

Sendt inn12.03.2017

Anmeldelsestittel for vallakgode funksjoner, raskere internett

Godt fornøyd

0 av 0 person(er) opplevde dette som nyttig.

Brukervurdering: 3 av 5

Sendt inn21.01.2017

Anmeldelsestittel for kari777Dette er 2. innleggelse av Windows 10 på samme PC.

Fekk Windows 10 innlagt på PC-en, ASUS R557L, då eg kjøpte ho den 21.10.2015. Windows fungerte bra første året, men i november 2016 kom eg ikkje på nett. Gamle HP-en var fortsatt på nett. Leverte ASUS R557L inn til reparasjon, og fekk ho igjen tom, utan beskjed om kva som var feil. Bestilte nytt Windows 10 den 06.01.2017. Håper Windows 10 fungerer lenger enn ut året. Akkurat no fungerer Windows 10.

0 av 0 person(er) opplevde dette som nyttig.

Brukervurdering: 5 av 5

Sendt inn18.01.2017

Anmeldelsestittel for BechPasser utmerket til mitt bruk

Jeg kjøpte en versjon som jeg lastet ned av Windows 10. Operativsystemet fungerer utmerket, men jeg skulle gjerne også hatt cd'en også. Systemet virker utmerket for meg.

0 av 0 person(er) opplevde dette som nyttig.

Brukervurdering: 2 av 5

Sendt inn14.12.2016

Anmeldelsestittel for hompafunker dårlig

Jeg kjøpte dette produktet for noen måneder siden og har hatt problemer med at windows slutter å virke. akkurat nå i skrivende stund skal jeg til å reinstallere windows for sikkert 10-ende gang. jeg har kjørt hardware sjekk og oppdatert alle driverene på pcen min, og får fortsatt problemet. dette er ett problem jeg vet flere av mine bekjente har, så jeg tviler på at det har noe med hardware å gjøre. endrer vurderingen når dere kommer med en update der windows ikke tilfeldig slutter å virke og pcen må skrus av og på ved hjelp av knappen.

0 av 0 person(er) opplevde dette som nyttig.

Brukervurdering: 5 av 5

Sendt inn06.12.2016

Anmeldelsestittel for borgeLett hurtig program

siste oppdateringer ,enkel og hurtig programvare

0 av 0 person(er) opplevde dette som nyttig.

Brukervurdering: 4 av 5

Sendt inn01.11.2016

Anmeldelsestittel for Roy PetterMeget bra funksjoner

Windows 10 er meget bra, men vanskelig å insrallere

0 av 0 person(er) opplevde dette som nyttig.

Brukervurdering: 3 av 5

Sendt inn10.10.2016

Anmeldelsestittel for Ca41Aldeles krise - jeg er reddet av andre!

Uten hjelp hadde vært umulig å installere Windows 10! Det tok 4 - 5 timer! Mange filer jeg gjerne skulle ha hatt mistet jeg! Kan ikke anbefale noen med Windows Vista å kjøpe W10!

0 av 0 person(er) opplevde dette som nyttig.
1–10 av 65 omtaler