Gratis
Gratis
Overzicht Systeemvereisten Recensies Verwant
Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren

288 waarderingen

Meld u aan om een waardering en beoordeling te geven.

Aanmelden
Meest nuttige positieve beoordeling
Theo
5-6-2015

Gebruikersclassificatie: 5 van 5

Nooit verwacht ooit te Photoshoppen op de telefoon, maar werkt verrassend goed

14 van 15 personen vonden dit nuttig.
Meest nuttige negatieve beoordeling
Arjan
4-7-2016

Gebruikersclassificatie: 2 van 5

Mis resize functie

Basisfuncties werken goed, alleen te weinig. Een optie om een foto te verkleinen of te vergroten is toch wel een echte basisfunctie die er helaas niet in zit.

29 van 31 personen vonden dit nuttig.

1-10 van 28 recensies worden weergegeven

Gebruikersclassificatie: 5 van 5

Ingediend op20-9-2018

Titel beoordeling van StefanUpdate werkt goed

Nu zelfde functionaliteit als de Android versie. Was lang wachten maar werkt goed.

12 van 14 personen vonden dit nuttig.

Gebruikersclassificatie: 5 van 5

Ingediend op11-7-2019

Titel beoordeling van MaritWerkt fijn!

Werkt fijn! Enige wat ik mis is een functie om meerdere foto's in te laden en zo sneller te bewerken

3 van 3 personen vonden dit nuttig.

Gebruikersclassificatie: 5 van 5

Ingediend op10-10-2018

Titel beoordeling van AnnetteMakkelijk in gebruik en zeer effectief

Ik gebruik hem veel overbelichte foto's beter zachter te krijgen of juist helderder te krijgen. Super makkelijk in gebruik!

1 van 1 personen vonden dit nuttig.

Gebruikersclassificatie: 4 van 5

Ingediend op22-6-2019

Titel beoordeling van Mina-MienHandig, gratis programma

zelfs voor een beginner prima te gebruiken programma, met veel mogelijkheden

2 van 4 personen vonden dit nuttig.

Gebruikersclassificatie: 4 van 5

Ingediend op28-6-2019

Titel beoordeling van Willieblij met dit programma

fijn programma, makkelijk te leren.

0 van 0 personen vonden dit nuttig.

Gebruikersclassificatie: 5 van 5

Ingediend op21-6-2019

Titel beoordeling van AnneVoor simpele en snelle bewerking!

Gebruiksvriendelijk, makkelijke bewerking, belangrijkste opties zijn aanwezig. Fijn voor mensen zoals ik die geen tijd hebben om diep in photoshop te duiken, maar toch graag snel en makkelijk foto's bewerken.

0 van 0 personen vonden dit nuttig.

Gebruikersclassificatie: 5 van 5

Ingediend op8-6-2019

Titel beoordeling van Eelke

Fijn Photo programma .

0 van 0 personen vonden dit nuttig.

Gebruikersclassificatie: 4 van 5

Ingediend op31-5-2019

Titel beoordeling van NicoleHeel fijn

Snel en eenvoudig verbeteringen aanbrengen, ook naar eigen inzichten

0 van 0 personen vonden dit nuttig.

Gebruikersclassificatie: 5 van 5

Ingediend op29-5-2019

Titel beoordeling van Antoneen feestje

het dubbel opslaan hoeft niet

0 van 0 personen vonden dit nuttig.

Gebruikersclassificatie: 5 van 5

Ingediend op28-5-2019

Titel beoordeling van JoPRIMA APP

Als tevreden gebruiker van Windows Phone probeer ik af en toe een andere app die niet door Microsoft is ontwikkeld zoals te dezen de app: “Adobe photoshop express”. Deze app werkt perfect en tot dusver geen problemen of foutmeldingen. Ik ben er dus blij mee. Als je een gratis account aanmaakt bij Adobe krijg je bovendien ook nog gratis extra uitbreidingen op het programma.

0 van 0 personen vonden dit nuttig.
1-10 van 28 recensies