GratisBevat in-app aankopen
+ Bevat in-app aankopen
Gratis+
Overzicht Systeemvereisten Recensies Verwant

Er is nog geen waardering of beoordeling voor dit product.

Geclassificeerd als 4,1 van 5 sterren

195 waarderingen

Meld u aan om een waardering en beoordeling te geven.

Aanmelden

1-10 van 53 recensies worden weergegeven

Gebruikersclassificatie: 1 van 5

Ingediend op16-4-2019

Titel beoordeling van JaimyDit is echt saai geen forza!!!!!

Ik zag de trailer leek me super gaaf..... maar wat waardeloos je kan niet eens zelf rijden het enige wat je hoeft te doen ik de linker muisknop of spatie te klikken meer niet. Het ziet er leuk uit maar zooooo waardeloos dat je niet eens echt zelf kan rijden...…. Beetje teleurgesteld......

5 van 5 personen vonden dit nuttig.

Gebruikersclassificatie: 1 van 5

Ingediend op20-4-2019

Titel beoordeling van MarisRace game??

Dit heeft helemaal niks te maken met een race game, als je dit een voldoende geeft heb je echt de ballen verstand van een goede game..

4 van 4 personen vonden dit nuttig.

Gebruikersclassificatie: 1 van 5

Ingediend op16-4-2019

Titel beoordeling van Timrenamed and no real gameplay

its sad how they just renamed miami street and called it forza street. i really hoped for real racing but instead of real input you have to hold down space and release it in corner, i call it lazy development.

3 van 3 personen vonden dit nuttig.

Gebruikersclassificatie: 1 van 5

Ingediend op17-4-2019

Titel beoordeling van BennoNot a Forza game

You can't even drive the cars pretty lame imo

8 van 10 personen vonden dit nuttig.

Gebruikersclassificatie: 1 van 5

Ingediend op16-4-2019

Titel beoordeling van DennisDon't call this Forza!

Lol a race game, but you don't drive at all! You only use space bar/mouse. FAIL! Don't call this Forza!

12 van 16 personen vonden dit nuttig.

Gebruikersclassificatie: 3 van 5

Ingediend op20-6-2018

Titel beoordeling van KevinHmm..

Leuk spel, speelt prima. Heel erg jammer is dat wanneer er een update beschikbaar is, het complete spel (7GB) elke keer opnieuw gedownload moet worden.

Microsoft Studios heeft gereageerd op 20-6-2018

Hi, Glad to hear that you are enjoying Miami Street! We can understand the frustration with having to download the game in its entirety when there is an update. We'd love to get your feedback at STRTHelp@microsoft.com Thanks, Miami Street Help

6 van 10 personen vonden dit nuttig.

Gebruikersclassificatie: 4 van 5

Ingediend op16-4-2019

Titel beoordeling van SanderOk

Good game, but calling it Forza now? I would have preferred Midtown Madness Miami Mobile :p

1 van 1 personen vonden dit nuttig.

Gebruikersclassificatie: 5 van 5

Ingediend op30-1-2019

Titel beoordeling van OnbekendGrandioos Spel !!

Zeer Leuk en Gefascineerd spel om te Spelen Werkt wel erg Verslaven ook

4 van 7 personen vonden dit nuttig.

Gebruikersclassificatie: 4 van 5

Ingediend op16-4-2019

Titel beoordeling van OnbekendGood but can get boring

If you liked CSR 2 then this is something for you. It might get boring over time since you keep doing the same though.

2 van 3 personen vonden dit nuttig.

Gebruikersclassificatie: 5 van 5

Ingediend op16-6-2018

Titel beoordeling van DavidSuper game

Super leuk spel. Interactief maar heel verslavend. Graphics en models van de sportwagens zien er zeer mooi uit. Het geluid is ook realistisch. Ik ben er heel blij mee, ook een mooi is, deze gave game is helemaal gratis en geen reclame gezeur. Je kunt wel kopen maar geen reclame zooi. Heel erg fijn. Over een tijdje deel 2??? Dikke 10!!!!

6 van 12 personen vonden dit nuttig.
1-10 van 53 recensies