Accept faptul că acest site folosește cookies pentru statistici, conținut și reclame personalizate.

Renew to Cloud, 20% discount

Microsoft oferă până la 20% reduceri clienților care încheie contracte de anuitate noi sau care, la reînnoire, migrează către Office 365

Până la 30 iunie 2014, la achizițiile de Office 365 în Open Value sau Open Value Subscription, clienții primesc 15% discount pentru planul Enterprise E3 sau 20% discount pentru planul Midsize Business sau ProPlus în primul an.

Formular remitere date de contact

Dacă preferați să ne sunați dumneavoastră: 021 529 7174


Ce este Office 365?

Office 365 este o soluție de productivitate în Cloud, găzduită de Microsoft. La baza acestui serviciu este Office - suita de aplicații pentru productivitate binecunoscută - oferit acum ca serviciu online, permanent actualizat.

Dar Office 365 este mai mult decât atât. Office 365 oferă servicii de nivel enterprise, accesibile organizațiilor de toate dimensiunile, de la întâlniri online la partajare de documente și email cu funcționalități de afaceri.

Licența per utilizator permite clienților să descarce și să folosească Office pe dispozitivul preferat (online sau on-premise), în timp de administratorii IT dețin controlul asupra fluxurilor din organizație într-o manieră centralizată, din consola de administrare care este ușor de folosit.

Toate aceste funcționalități sunt oferite în baza unei subscripții anuale la un cost accesibil.

Facilități Office 365
ProPlus
Office 365
Midsize Business
Office 365
Enterprise E3
Suita de aplicații Office Word PowerPoint Excel OneNote Outlook Access Publisher Lync Word PowerPoint Excel OneNote Outlook Access Publisher Lync InfoPath Word PowerPoint Excel OneNote Outlook Access Publisher Lync InfoPath
Office pe PC/Mac
E-mail găzduit, 50GB/user
Conferințe web, IM
Partajarea fișierelor
Site web public
Antispam și antimalware
Asistență
Timp de funcționare 99,9%
Portal intranet
Office Web Apps
Integrare Active Directory
Stocare online 25GB/user
Arhivare nelimitată e-mail
Preț uzual
12,90 €
pe user/lună
12,30 €
pe user/lună
19,00 €
pe user/lună